Κέρκυρα: Συνελήφθη 56χρονος για τη δολοφονία του αδερφού του - Η μαύρη σακούλα με τα ματωμένα ρούχα και το κουζινομάχαιρο
NewsroomΟ 56χρονος αδελφός του θύματος, που βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του το πρωί στην Κέρκυρα, συνελήφθη νωρίτερα από τις αρχές για την ανθρωποκτονία του 70χρονου.
Κατασχέθηκε και μαχαίρι
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κέρκυρας, εξιχνίασε την ανθρωποκτονία η οποία έγινε στον Ζυγό Βόρειας Κέρκυρας.
Για την υπόθεση συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ο 56χρονος αδελφός του θύματος, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ενδοοικογενειακής βίας.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών που ακολούθησαν κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και ρουχισμός, τα οποία θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
- Ο Ζελένσκι αποκάλυψε το ειρηνευτικό σχέδιο 20 σημείων για την Ουκρανία
- Άστρο φωτεινό λάμπει γιορτινό | Δύο Τύποι Από Σπίτι (Ep.10)
- Οι αγρότες έχουν ανοίξει τους δρόμους, η Τροχαία στέλνει τους οδηγούς από αλλού - Πώς διεξάγεται η έξοδος των εκδρομέων
- Αναίσθητη και τραυματισμένη εντοπίστηκε 14χρονη που βγήκε για τα κάλαντα