Ελλάδα|22.06.2020 17:28

«Δίαιτα αλλιώς» και πλήρης οδηγός για τα μηχανογραφικά με το Έθνος της Κυριακής (30/6)

Newsroom

Την Κυριακή 30 Ιουνίου μαζί με το «Έθνος» κυκλοφορεί ο β' Τόμος του βιβλίου «Η δίαιτα αλλιώς…» της wellness editor Αννας-Μαρίας Παπίρη. Ένας πολύτιμος οδηγός για την απώλεια βάρους, την ευζωία και την υγεία, με άξονα την ελληνική διατροφή και κουλτούρα.

Εκτίμησε το βάρος σου υπολογίζοντας τον μεταβολικό σου ρυθμό, ξεδιάλυνε το θερμιδικό χάος που σε περιβάλλει και ανακάλυψε τις τροφές που είναι οι σύμμαχοί σου στην προσπάθεια να χάσεις κιλά. Χάσε μέχρι 5 κιλά τον μήνα με το διατροφικό πρόγραμμα των 4 εβδομάδων, ξεχωριστό για άντρες και γυναίκες, και συνδύασέ το καθημερινά με καλλισθενική άσκηση για σώμα σε απόλυτη αρμονία.

Κάψε λίπος με 40 επιλεγμένες ασκήσεις και εξασφάλισε ταχύτερη γράμμωση των μυών σου. «Χτίσε» σμιλευμένο σώμα εξαφανίζοντας την κοιλιά, το τοπικό λίπος και την κυτταρίτιδα. Φάε χωρίς ενοχές. Απόλαυσε κάθε μία από 30 συνταγές του βιβλίου με γνήσια ελληνική ταυτότητα, υποστηριγμένες με τη διατροφική τους αξία, και μάθε σε ποιες παθήσεις ή όργανα του σώματός σου λειτουργούν ευεργετικά.

Δες τη διατροφή ως το πιο σημαντικό μέσο για τη διατήρηση της υγείας, της ομορφιάς, της ευτυχίας και της καλής ενέργειας.

Πλήρης οδηγός για το μηχανογραφικό

  • Τα «μυστικά» για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
  • Οι παγίδες και τα SOS για την σωστή συμπλήρωση. Πώς πρέπει να ταξινομούνται οι σχολές
  • Ποιες είναι οι «χρυσές» σχολές που οδηγούν σε επαγγελματική αποκατάσταση.

People

Γιάννης Αντετοκούνμπο Το People παρουσιάζει τη συναρπαστική διαδρομή του, από τις αλάνες των Σεπολίων στην κορυφή του παγκόσμιου μπάσκετ, μέσα από τα δικά του λόγια, αλλά και από εκείνα των συμπρωταγωνιστών του. Η νύχτα που του σημάδεψε τη ζωή, η απειλή πως θα φύγει από τις ΗΠΑ, ο λόγος που ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο.

Μυρτώ Αλικάκη «Άργησα να ανακαλύψω τη θηλυκή μου πλευρά». Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια εξηγεί γιατί στα 47 της νιώθει καλύτερα από ό, τι στα 25 της, μιλάει για την ανατροφή των παιδιών της και τη σχέση της με τον πατέρα τους, Πέτρο Λαγούτη, ενώ αποκαλύπτει γιατί έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα.

Οι μαέστροι της TV Πέντε αρχισυντάκτες επιτυχημένων εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης μοιράζονται με το People ιστορίες που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες, ενώ αποκαλύπτουν και τις σχέσεις που έχουν αναπτύξει με τους παρουσιαστές.

Josephine Wendel «Αποφάσισα να μείνω μόνη για να βρω τον εαυτό μου». Η εκρηκτική τραγουδίστρια μιλάει για την απόφασή της να βαφτιστεί ορθόδοξη σε μεγάλη ηλικία, αναλύει το παιδικό της τραύμα από το διαζύγιο των γονιών της και με ποιο τρόπο συνειδητοποίησε ότι πρέπει να μείνει single.

Philipp Plein Οι 48 ώρες που πέρασε ο εκκεντρικός σχεδιαστής μόδας στην Ελλάδα, οι δυο μπουτίκ ρούχων που άνοιξε σε Αθήνα και Μύκονο και οι διάσημες Ελληνίδες που ντύθηκαν με δημιουργίες του και φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Jennifer Lawrence Η ηθοποιός βρήκε τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο ενός διευθυντή γκαλερί στη Νέα Υόρκη και το People έχει όλο το ρεπορτάζ  για τα νέα δεδομένα και τον επικείμενο γάμο της.

TV EΘΝΟΣ

Η Λήδα Ματσάγγου σε μια εφ’ όλη της ύλης συνέντευξη εξηγεί πως αποφάσισε την τηλεοπτική της επιστροφή με τον «Οργή» στον ΑΝΤ1 και περιγράφει την πλοκή της νέας καθημερινής δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

«Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»: Φωτορεπορτάζ από το τελευταίο επεισόδιο του φετινού κύκλου που ολοκληρώνεται με εκπλήξεις και ανατροπές.

Ρεπορτάζ: Το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη, η νέα μεταγραφή στην εκπομπή που σχεδιάζει ο Λιάγκας στον Σκάϊ, η επιστροφή του Αντρέα Γεωργίου μετά το «Τατουάζ» και η ρήξη Ατζούν – Σκάϊ πριν τον τελικό του «Survivor».

Πρεμιέρες: Οι πλοκές των νέων τούρκικων σειρών «Φτερωτός Θεός» στον Σκάϊ και «Κράτα μου το χέρι» στον Alpha.

«Αστέρια στην Άμμο»: Μίση, έρωτες και θανάσιμα μυστικά στην νέα δραματική σειρά του Alpha που θα προβληθεί την επόμενη σεζόν.

Συνεντεύξεις: Ο Τάσος Δούσης μιλά για την επιστροφή των «Εικόνων» στο Open και ο Λάμπρος Λιάβας για το «Αλάτι της Γης» μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ΕΡΤ.

Στην ενότητα Life συμβουλές για προστασία από τον ήλιο, πρωτότυπες συνταγές για σπιτικό παγωτό και αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από την Βίκη Παγιατάκη.

η δίαιτα αλλιώςTV ΈθνοςΆννα - Μαρία ΠαπίρηΕΘΝΟΣ της Κυριακής