Ελλάδα | 14.07.2019 13:40

Ναύπακτος: Εικόνες καταστροφής μετά τη σφοδρή κακοκαιρία

Newsroom

Καιρός - Ναύπακτος: Με το πρώτο φως της ημέρας ήρθαν στο φως οι μεγάλες καταστροφές στην Ναύπακτο από τις ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την περιοχή τα ξημερώματα της Κυριακής, εν μέσω θέρους. Οι εικόνες που αντίκρισαν οι κάτοικοι είναι αποκαρδιωτικές, καθώς λάσπη και χώμα έχουν καλύψει τα πάντα.

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης χρειάστηκε να κλείσει για πολλές ώρες η Ιονία Οδός στο ύψος του Πλατανίτη. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε λίγο πριν από τις 7 το πρωί. Η Τροχαία είχε διακόψει την κυκλοφορία και στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, προκειμένου τα αυτοκίνητα να μην κατευθύνονται στην Ιονία Οδό.

Πλέον, η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί πλήρως στον αυτοκινητόδρομο της Ιονίας Οδού, από το Αντίρριο έως την Γαβρολίμνη Αιτωλοακαρνανίας και η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται κανονικά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Τεράστιοι βράχοι υποχώρησαν κάτω από τα τούνελ της Ιονίας Οδού λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας και σύμφωνα με το nafpaktianews.gr μεγάλη ζημιά υπέστη, ακόμη, ο δρόμος προς το αρχαίο θέατρο Μακύνειας ενώ οι παραλίες Ρίζας και Μακύνειας καταστράφηκαν.

ΚαιρόςΔείτε εδώ πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Καιρός: Δείτε πώς ονομάζεται η νέα κακοκαιρία

Καιρός - Ναύπακτος (copyright: nafpaktianews.gr)
κακοκαιρίακαιρόςΝαύπακτος