Ελλάδα | 01.02.2020 12:01

Eatme, People, αφιέρωμα στον Κόμπι Μπράιαντ και TV Εθνος στο Εθνος της Κυριακής (2/2)

Newsroom

Το Εθνος της Κυριακής (2/2) έρχεται με δύο προσφορές για τους αναγνώστες του. Το Eat Me Φεβρουαρίου με πλούσια ύλη, μοναδικές συνταγές και γαστρονομικές ταξιδιωτικές προτάσεις, το αγαπημένο People με αποκλειστικές συνεντεύξεις και το TV Εθνος με ό,τι συμβαίνει στο μαγικό κόσμο της τηλεόρασης!

Ακόμη, ένα αφιέρωμα στον θρύλο του ΝΒΑ, τον αδικοχαμένο Κόμπι Μπράιαντ με ένα ειδικό ένθετο από την ομάδα του ΕΘΝΟΣΠΟΡ.

Στο EatMe Φεβρουαρίου 

  • Φτιάχνουμε και δοκιμάζουμε σπιτικές ζύμες από όλο τον κόσμο. Οι καλύτερες συνταγές από τις εθνικές κουζίνες βήμα-βήμα, για να απολαύσετε: Αυθεντικό ιταλικό calzone, Μπουρέκι με κασέρι και ζαμπόν, Αργεντίνικα Empanadas με κιμά αλλά και  με σπανάκι και τυριά, Αμερικάνικα λουκανικοπιτάκια, Σοκολατένιο calzone, Πιτάκια κουρού,  Ιταλικό Stromboli, Αλμυρά μπουρεκάκια μπουκίτσες.
  • Σας ετοιμάσαμε ένα μεγάλο αφιέρωμα στη Κινέζικη Κουζίνα. Μαθαίνουμε περισσότερα για τα υλικά και τη φιλοσοφία της, και σας προτείνουμε αυθεντικές συνταγές που μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και αποτελεσματικά.
    Σπρινγκ ρολς με κοτόπουλο και λαχανικά, Τηγανητό ρύζι με γαρίδες, Dim Sum με κιμά, Καραμελωμένο κοτόπουλο, Noodles με μοσχαράκι και πιπεριές, Γλυκόξινο χοιρινό, Κοτόπουλο Kung Pao, Ψάρι με τζίντζερ και σόγια. Μαθαίνουμε επίσης τα πάντα για την Αυτοκρατορική κινέζικη κουζίνα αλλά και για η θρυλική πάπια Πεκίνου. 
  • Μαγειρεύουμε πρωτότυπα πιάτα με τα υλικά του μήνα: Κουνουπίδι, σελινόριζα και σέσκουλα.
  • Μαθαίνουμε για την ελληνική σταφίδα και για την αξία των οσπρίων στη διατροφή μας. Δοκιμάζουμε 4 γλυκά με σταφίδες και 4 ζεστά επιδόρπια για το κυριακάτικο τραπέζι.
  • Ταξιδεύουμε στην Πράγα, σε μία από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου και δοκιμάζουμε τις τοπικές σπεσιαλιτέ.
  • Γνωρίζουμε τις άγνωστες και δυσεύρετες ποικιλίες του ελληνικού αμπελώνα, μαθαίνουμε τα πάντα για τους διαφορετικούς φελλούς στα μπουκάλια κρασιών και ανακαλύπτουμε γευστικούς συνδυασμούς με τα καλύτερα παλαιωμένα τσίπουρα και γλυκά.
  • Φιλοξενούμε τους πρωταγωνιστές της παράστασης «Δείπνο Ηλιθίων». Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, μοιράζονται τις γευστικές τους μνήμες σε μία συνέντευξη έκπληξη.
  • Ο γάλλος σεφ  Alain Parodi μας ανοίγει το εστιατόριο του και τη καρδιά του και μας μιλά για την αγάπη του για την μαγειρική και για την απόφαση του να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα.
  • Ταξιδεύουμε στην Ιταλία για να δοκιμάσουμε το απόλυτο ιταλικό street food: την πορκέτα.

Ακόμη:

Τι να μαγειρέψω σήμερα: Ιδέες και λύσεις για το καθημερινό μαγείρεμα, προτάσεις για νόστιμα και υγιεινά πιάτα, προτάσεις για εστιατόρια, ταβέρνες και έθνικ κουζίνες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Αφιέρωμα του ΕΘΝΟΣΠΟΡ στον Κόμπι Μπράιαντ

«Υπήρξα ένας ήρωας που είχε προσγειωθεί σαν κομήτης στην αγωνιστική γη και τώρα, με την αυλαία να ρίχνει το ασήκωτο βάρος της στους ώμους μου, είχε φτάσει η στιγμή να φύγω. Δε με πείραζε. Πλησίασε λίγο φίλε μου κι άσε με να σου πω το γιατί- πλησίασε. Έτσι μπράβο: γιατί οι θρύλοι δεν πεθαίνουν ποτέ.Τ’ ακούς; Ποτέ».

Ο Κόμπι Μπράιαντ αφηγείται τη ζωή του. Ο παίκτης του ΝΒΑ, που έγραψε το όνομα του με χρυσά γράμματα στην Ιστορία του αθλήματος και όχι μόνο, ταξιδεύει πια πάμφωτος αγκαλιά με την κόρη του και τους θρύλους...

  • Η γνώμη του Black Mamba για τον Σπανούλη, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, την Ελλάδα
  • Οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες, τα ρεκόρ του, η ζωή του που θύμιζε παραμύθι. 
  • Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο, τη Μίλαν, τον Μέσι και την Μπαρτσελόνα
  • Από τις κορυφές του παγκόσμιου μπάσκετ στην μοιραία πτήση.

Στο People που κυκλοφορεί με το Εθνος της Κυριακής

Αθηνά Οικονομάκου: Η ηθοποιός αποκαλύπτει αυτό που την εξοργίζει στις συμπεριφορές των ανθρώπων, παραδέχεται τι θα άλλαζε αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω, περιγράφει τη γεμάτη υποχρεώσεις καθημερινότητά της και εξηγεί τον λογο που θα έκανε δεύτερο παιδί. 

Δημητρης Κοργιαλάς - Φωτεινη Ψυχίδου: Ένα από τα πιο αντισυμβατικά ζευγάρια χώρισε ύστερα από τεσσεράμισι χρόνια σχέσης.Τα προβλήματα, ο λόγος που ο τραγουδιστής πήγαινε στη Ναύπακτο και ο κοινός στόχος ώστε να μη διαταραχτεί ο ψυχισμός του 3χρονου γιου τους. 

Kobe Bryant: Ο 42χρονος αστέρας του NBA, που έγινε γνωστός με τη φανέλα των Los Angeles Lakers, και μία από τις κόρες του, η 13χρονη Gianna, έχασαν τη ζωή τους σε συντριβή ελικοπτέρου στην Καλιφόρνια την περασμένη Κυριακή. Η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου. 

Μιχαήλ Μαρμαρινός: Ο σκηνοθέτης μιλάει για τη νέα του παράσταση, απαντάει σε κάθε είδους κριτική που γίνεται στο θέατρο αλλά και στο πρόσωπό του, ενώ  εξηγεί τον λόγο που κάθε χρόνο γίνονται ακόμα πιο απαιτητικός με τους συνεργάτες του.

Γιώργος Κιμούλης: Ο ηθοποιός περιγράφει τα ζόρικα χρόνια στον Πειραιά, την γνωριμία με τον Βασίλη Τσιτσάνη, την αφορμή που τον οδήγησε για πρώτη φορά σε θεατρική αίθουσα, αλλά και όλα όσα άλλαξαν στη ζωή του ύστερα από τον ερχομό της κόρης του.     

Γιώργος Λάνθιμος: Ο σκηνοθέτης επέστρεψε στην Ελλάδα και έχει ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, που θα προβληθεί τον Μάϊο. Πρωταγωνίστρια και πάλι, η Emma Stone!

Irina Shayk-Bradley Cooper: Το χρονικό της σχέσης τους με το πανέμορφο μοντέλο σε μια εξομολογητική διάθεση στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον χωρισμό από τον γνωστό ηθοποιό.

Μην χάσετε το TV Εθνος με το Εθνος της Κυριακής

Η Κατερίνα Διδασκάλου σε μια εφ’ όλη της ύλης συνέντευξη μιλά για την πορεία της στο θέατρο και την τηλεόραση, εξηγεί γιατί την συναρπάζει ο ρόλος της Μυρσίνης στις «Άγριες Μέλισσες» και αποκαλύπτει πως φιλοξενεί ακόμη, έναν άστεγο άνθρωπο στο σπίτι της.

Αποκλειστικό: Η νέα κίνηση της Ελένης που στέλνει μηνύματα στον Alpha.

«Άγριες Μέλισσες»: Η Ασημίνα «καρφώνει» στην Ελένη την παράνομη σχέση της πεθεράς της με τον Κυπραίο.

Σοκ στο «Κόκκινο Ποτάμι»: Η Ιφιγένεια καταρρέει μαθαίνοντας τον «θάνατο» του Μίλτου.

«8 λέξεις»: Η Ναυσικά αποφασίζει να υιοθετήσει την μικρή Τζουλιάνα.

«Master Chef»: Οι πρωταγωνιστές των οντισιόν, οι συγκινητικές ιστορίες τους και οι αλλαγές που έρχονται στο ριάλιτι.

Στην ενότητα Life γευστικές συνταγές με κάστανα και οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη.

eat meTV ΈθνοςΚόμπι ΜπράιαντPeople