Αφροδίτη Νικολαράκη – Απέργη: Πέθανε η δημοσιογράφος
Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε τον θάνατο της Αφροδίτης Νικολαράκη-Απέργη, χήρα του αείμνηστου Σταύρου Απέργη.
Η Αφροδίτη Νικολαράκη-Απέργη γεννήθηκε στο Πορτ Σάιδ της Αιγύπτου, το 1947. Αφού ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές της σπουδές στον Πειραιά, ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος στις εφημερίδες «Έθνος» και «Εβδομάδα». Εργάστηκε, επίσης, στις εφημερίδες «Ελεύθερος Κόσμος», «Σημερινά» και «Επικαιρότητα», καλύπτοντας το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ. Από το 1977 έως τη συνταξιοδότησή της εργάστηκε στη Διεύθυνση Ειδήσεων της ΕΡΤ και στο τμήμα της Eurovision.
«Η Αφροδίτη Νικολαράκη-Απέργη υπήρξε μία ευσυνείδητη, πρόθυμη και συνεργάσιμη συνάδελφος. Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τους φίλους και τους συγγενείς της και αποχαιρετά την καλή συνάδελφο» ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.
Τραμπ μετά τη συνομιλία με Πούτιν: Αυτός ο πόλεμος δεν θα είχε ξεκινήσει ποτέ αν ήμουν πρόεδρος
Ηχητικά αποκαλύπτουν το χάος στον σιδηρόδρομο - «Το έχω εδώ το τρένο και το στέλνω ανάποδα, το νου σου»
Δημοσκόπηση Alco: Το 50% των πολιτών θέλει πρόωρες εκλογές, ενώ πάνω από 60% νιώθει απογοήτευση και οργή
«Θα σου αστράψω μία»: Ξέφυγαν τα πράγματα στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr