Lifestyle | 14.12.2018 09:30

Τα ζώδια της Παρασκευής (14/12)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και δεν νιώθεις άνετα µε πολύ κόσµο, ειδικά αν δεν τους ξέρεις. Η αλήθεια είναι πως ταυτίζεσαι µε τα συναισθήµατα των άλλων και η διάθεσή σου επηρεάζεται από την ενέργειά τους. Η σύνοδός της µε τον Ποσειδώνα υποδηλώνει την ανάγκη να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις.

Ταύρος

Πέρνα χρόνο µε φίλους ή ασχολήσου µε συλλογικές δραστηριότητες. Η Σελήνη στους Ιχθύς υποδηλώνει πως η επαφή µε κόσµο είναι βάλσαµο. Η σύνοδός της µε τον Ποσειδώνα λέει πως θα ακούσεις λόγια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγµατικότητα.

Δίδυµοι

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και ένα επαγγελµατικό ζήτηµα σε απασχολεί αποκλειστικά. Πρόσεχε µε ό,τι ασχοληθείς, ιδιαίτερα επαγγελµατικής φύσεως, καθώς η σύνοδος της Σελήνης µε τον Ποσειδώνα φέρνει παρανοήσεις. Πρόσεξε τα λάθη εκ παραδροµής, δικά σου ή άλλων, καθώς µπορεί να σου στοιχίσουν.

Καρκίνος

Η Σελήνη στους Ιχθύς δηµιουργεί προϋποθέσεις για καινούργιες πληροφορίες. Θα τραβήξει την προσοχή σου ένα εκπαιδευτικό θέµα ή κάτι µε το εξωτερικό. Η σύνοδός της µε τον Ποσειδώνα λέει πως θα παρασυρθείς από ουτοπικά σχέδια. Μην ξεκινήσεις τίποτα που φαίνεται εύκολο, ιδιαίτερα εκπαιδευτικό.

Λέων

Πρόσεχε αν ασχοληθείς µε τα οικονοµικά ή µε την τράπεζα. Η Σελήνη στους Ιχθύς και η σύνοδός της µε τον Ποσειδώνα δείχνουν αφηρηµάδα και τάση να ξεχνάς σηµαντικά πράγµατα! Προσπάθησε να συγκεντρωθείς αν έχεις µια σηµαντική δουλειά, ιδιαίτερα αν αυτή σχετίζεται µε χρήµατα.

Παρθένος

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει ευάλωτο/η στη γνώµη αγαπηµένων προσώπων. Ισως ρωτήσεις συνεργάτη για προσωπικό ζήτηµα ή τον/ τη σύντροφό σου για κάποιο επαγγελµατικό. Η σύνοδος Σελήνης και Ποσειδώνα λέει πως η γνώµη των άλλων µπορεί να σε µπερδέψει παρά να σε βοηθήσει να πάρεις µια απόφαση.

Ζυγός

Η Σελήνη στους Ιχθύς δείχνει πως έχεις αρκετές υποχρεώσεις σήµερα, γι’ αυτό οργάνωσε τον χρόνο σου. Η σύνοδός της µε τον Ποσειδώνα σηµαίνει πως η οργάνωση του χρόνου δεν είναι εύκολη υπόθεση καθώς θα προσπαθήσεις να αποφύγεις δουλειές και υποχρεώσεις, και θα χάνεις πολύτιµο χρόνο!

Σκορπιός

Το ενδιαφέρον στρέφεται στα αισθηµατικά καθώς η Σελήνη στους Ιχθύς φέρνει ερωτισµό. Βάλε σε προτεραιότητα τη σχέση µε τον/τη σύντροφό σου και ασχολήσου αποκλειστικά µαζί του/της! Η σύνοδός της µε τον Ποσειδώνα λέει πως παρασύρεσαι σε λάθος συµπεράσµατα σχετικά µε φίλους σου ή τον/τη σύντροφο.

Τοξότης

Η Σελήνη στους Ιχθύς φέρνει στο προσκήνιο ζήτηµα σχετικό µε τους δικούς σου ανθρώπους. Ισως εκνευριστείς µαζί τους καθώς δεν είναι υποστηρικτικοί σε πλάνο του µυαλού σου και αρχίζουν παράπονα! Η σύνοδός της µε τον Ποσειδώνα δείχνει πως οι δικοί σου άνθρωποι µπορεί να έχουν δίκιο και πιθανόν εσύ να αρνείσαι να το δεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στους Ιχθύς σηµαίνει καλή ηµέρα για να βρεθείς µε κόσµο. Ισως εµφανιστούν αγαπηµένοι σου και σε «παρασύρουν» σε βόλτες και συζητήσεις! Η σύνοδός της µε τον Ποσειδώνα δείχνει πως στα νέα που φτάνουν στα αυτιά σου θα ακουστούν και κάποια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγµατικότητα.

Υδροχόος

Θα ξεκινήσεις από το πρωί τακτοποιώντας ζητήµατα µε τράπεζες και ∆ηµόσιο καθώς η Σελήνη στους Ιχθύς τα φέρνει σε προτεραιότητα. Πρόσεχε µην πάρεις λάθος αποφάσεις ή δεν λάβεις υπόψη σου όλες τις παραµέτρους. Η σύνοδός της µε τον Ποσειδώνα εντείνει τη λάθος κρίση, για αυτό τα οικονοµικά για άλλη ηµέρα.

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιό σου δηµιουργεί την ανάγκη να τραβήξεις την προσοχή. Η σύνοδός της µε τον Ποσειδώνα λέει πως θα προσεγγίσεις τους άλλους µε τα αποτελέσµατα που θέλεις. Μια θετική απάντηση για ζήτηµα σχετικό µε συνεργάτες ή τον/τη σύντροφο θα την επιτύχεις ενεργώντας ευθέως και όχι πλαγίως.

ζώδιαωροσκόπιο