Lifestyle | 14.12.2018 15:26

Ο Σωτήρης Κοντιζάς σε σπάνια δημόσια εμφάνιση με την οικογένειά του (pics)

Newsroom

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή του στο Master Chef, είναι αφοσιωμένος στις δύο γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγό του, Δέσποινα, και την τριών ετών κόρη τους, Τσιχίρο, αλλά και στον πέντε μηνών γιο του. 

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την οικογένεια σε γνωστό εμπορικό κέντρο να κάνουν τα χριστουγεννιάτικά τους ψώνια. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο διάσημος κριτής του Master Chef μαγνήτισε όλα τα βλέμματα και όσοι ώρα έκανε τις αγορές του με τη σύζυγό του, αρκετοί ήταν εκείνοι που τον κοιτούσαν επίμονα. 

Σωτήρης Κοντιζάς (Φωτογραφία: Papadakis Press)

«Είναι μαγική η εμπειρία να είσαι μπαμπάς. Είναι σημαντικό να περνάμε στιγμές μαζί, με απλά, καθημερινά πράγματα», είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του. Ο ίδιος δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να κάνει και τρίτο παιδί. «Έχοντας τρία παιδιά στο σπίτι, γίνονται μια ωραία συμμορία. Σαν εικόνα στο μυαλό μου αυτό έχω φανταστεί. Μάλλον γιατί λειτουργώ μέσα στο χαμό. Μόνο στην κουζίνα μου τα θέλω όλα σε τάξη. Για να έχω ισορροπία, θέλω στο σπίτι μου να υπάρχει λίγη αναρχία – σε αντίθεση με τη γυναίκα μου, που τα έχει όλα σε κουτάκια», συμπληρώνει.

Σωτήρης Κοντιζάς (Φωτογραφία: Papadakis Press)
Σωτήρης Κοντιζάςοικογένεια