Lifestyle|26.10.2018 14:06

Project Runway: Λαμπερή πρεμιέρα για την Αραβανή στο Open TV

Newsroom

Το Project Runway ήρθε στην Ελλάδα και η λαμπερή πρεμιέρα του έγινε στο Open TV το βράδυ της Πέμπτης 25/10. Στο πρώτο επεισόδιο έγινε η χαλαρή γνωριμία με τους συμμετέχοντες. Αγόρια και κορίτσια βρέθηκαν στο cocktail party, που είχε ετοιμάσει η παραγωγή για εκείνους.

Οι 16 παίκτες έκαναν το to know us better, ενώ δεν έλειπαν και πρόσωπα τα οποία είχαν επαφές και εκτός παιχνιδιού. Η εμφάνιση της Ευαγγελίας Αραβανή έκανε όλη τη διαφορά, όπως ήταν αναμενόμενο.Το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και ανακοίνωσε τα έπαθλα.

H Αραβανή είναι η πιο κατάλληλη για τον διπλό ρόλο, της παρουσιάστριας και κριτή του ελληνικού Project Runway! Έχει ζήσει την ένταση των σχεδιαστών από την πλευρά του μοντέλου και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τον χώρο της μόδας. Αποκαλεί τους σχεδιαστές καλλιτέχνες, γιατί τα ρούχα είναι τέχνη!

Οι παίκτες πήραν την πρώτη τους αποστολή. Δυστυχώς κάποιοι δεν την ολοκλήρωσαν καν!

 

T

Στην κριτική επιτροπή συμμετέχουν οι σχεδιαστές μόδας Δημήτρης Πέτρου και Απόστολος Μητρόπουλος, η γνωστή φωτογράφος Ρούλα Ρέβη και ο ενδυματολόγος Μιχάλης Πάντος.

ΑραOpen TV