Lifestyle | 19.12.2018 16:31

Γαμπρός... ο Ανδρέας Γεωργίου του «Τατουάζ» (pic)

Αλέξης Μίχας

Με μια φωτογραφία στο Instagram που είχε περισσότερα από 25.000 likes, o Ανδρέας Γεωργίου δημιούργησε πανικό στις… θαυμάστριές του αλλά και μεγάλη προσμονή των τηλεθεατών του «Τατουάζ» για τα προσεχή επεισόδια…

Την ώρα που ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης αλλά και παραγωγός του «Τατουάζ», Ανδρέας Γεωργίου, αποφεύγει να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με τη νεαρή και πολύ όμορφη make up artist της σειράς Σιμόνη Γεωργίου, στην αστυνομική σειρά του Alpha θα τον δούμε σίγουρα να ντύνεται γαμπρός, χωρίς όμως να γνωρίζει επακριβώς την κατάληξη…

Ως γνωστόν, στα επεισόδια που θα προβληθούν μελλοντικά στη συχνότητα του Alpha θα δούμε τον Νικόλα να κάνει πρόταση γάμου στην Αθηνά (Ιφιγένεια Πιερίδου). Άραγε εκείνη θα τη δεχθεί, θα φθάσει τελικά το ζευγάρι στα σκαλιά της εκκλησίας; Και αν ναι, τελικά το μυστήριο θα ολοκληρωθεί; Από τη νέα χρονιά οι εξελίξεις που έρχονται στο «Τατουάζ» είναι καταιγιστικές. Στη ζωή του Νικόλα θα υπάρξει ακόμη μια μεγάλη ανατροπή. Η μητέρα του, την οποία υποδύεται η Βάσια Παναγοπούλου, επιστρέφει και αυτή από το εξωτερικό και κάνει πάλι άνω-κάτω τη ζωή του. Θα είναι για σοβαρό οικογενειακό λόγο, που πάντως δεν σχετίζεται με κάποιο πρόβλημα υγείας.

T

Δύο μεγάλες ιστορίες ολοκληρώνονται από τη νέα χρονιά στην αστυνομική δραματική σειρά του Alpha, ενώ παράλληλα ξεκινούν τρεις καινούργιες που αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών της σειράς. Επίσης, προγραμματίζεται ακόμη ένα ταξίδι στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στην Ευρώπη, το οποίο θα παρακολουθήσουμε μέσα στον Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «TV Έθνος», η πρώτη ανεπίσημη επαφή των επικεφαλής συντελεστών της σειράς με τα στελέχη του Alpha για τη συνέχεια του «Τατουάζ» και για τρίτη σεζόν έχει ήδη πραγματοποιηθεί, ενώ θα ακολουθήσει ακόμη μία προς τα τέλη Ιανουαρίου.

Τα γυρίσματα για τη φετινή χρονιά ολοκληρώνονται στις 23 Δεκεμβρίου και θα ξεκινήσουν αμέσως μετά τα Φώτα.

Η Ταινία

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει συμφωνήσει και για την παραγωγή ταινίας με τη Village Films. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ξεκίνησαν συζητήσεις και για την πρώτη κινηματογραφική παραγωγή του ηθοποιού, το σενάριο της οποίας θα υπογράψει η σεναριογράφος του «Τατουάζ» Βάνα Δημητρίου και είναι πιθανόν τα γυρίσματα να ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι του 2019.

Ανδρέας ΓεωργίουΤο Τατουάζ