Lifestyle | 28.09.2020 12:45

Σάκης Ρουβάς: Η συγγνώμη για τον σάλο με τη διαφήμιση αυτοκινήτου στο Ηρώδειο

Newsroom

Τη συγγνώμη του διατύπωσε με ένα μήνυμά του στα social media ο Σάκης Ρουβάς μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε διαφημιστικό του για γνωστή μάρκα πολυτελούς αυτοκινήτου, έξω από το Ηρώδειο. Στη φωτογραφία - που αναρτήθηκε στο Instagram - ο δημοφιλής καλλιτέχνης εμφανιζόταν να μπαίνει σε ένα παρκαρισμένο τζιπ έξω από το Ηρώδειο, ενώ στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραφε: «Έτοιμος για βόλτα». Η προωθητική ανάρτηση δεν έτυχε των καλύτερων σχολίων από τους χρήστες των social media και λίγα λεπτά αργότερα η ανάρτηση «κατέβηκε». 

Διαβάστε ακόμα: Ο Ρουβάς διαφήμισε πολυτελές αυτοκίνητο στο Ηρώδειο - «Χωρίς άδεια», λέει το υπουργείο Πολιτισμού

Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπηρεσιών του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, «η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σάκη Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από το Ν. 3028/2002 διατάξεις».

Δείτε πώς σχολιάστηκε το περιστατικό από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» 

Ο Σάκης Ρουβάς, που αυτό το διάστημα εμφανίζεται στο «The Voice» στη θέση του κριτή-coach έγραψε ένα μήνυμα συγγνώμης για την αναστάτωση που προκάλεσε η ανάρτησή του. Όπως τόνισε, επρόκειτο για «μια άστοχη προωθητική ανάρτηση στα social media μου, σχετικά με τη συνεργασία μου με εταιρεία, η οποία ουδεμία γνώση είχε.

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά

«Η συναυλία μου με την Σόνια Θεοδωρίδου στο Ηρώδειο ήταν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου και είμαι πραγματικά ευγνώμων για την ευκαιρία που μού δόθηκε να τραγουδήσω στον εμβληματικό αυτό χώρο. Λυπάμαι που αυτή η στιγμή μου συνδέθηκε, δυστυχώς, και με μια άστοχη προωθητική ανάρτηση στα social media μου, σχετικά με τη συνεργασία μου με εταιρεία, η οποία ουδεμία γνώση είχε. Αμέσως μόλις αντιληφθήκαμε το σφάλμα, η ανάρτηση κατέβηκε καθώς ο σεβασμός στα μνημεία και την πολιτιστική μας κληρονομιά είναι δεδομένος και αναμφισβήτητος. Ζητώ συγγνώμη για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε». 

ανάρτησησυγγνώμηΗρώδειοΣάκης Ρουβάς