Lifestyle | 28.12.2018 16:15

H Aντζελίνα Τζολί «φλερτάρει» με την πολιτική

Newsroom

Η 43χρονη χολιγουντιανή ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί, υπαινίχθηκε ότι στο μέλλον δεν αποκλείεται να ασχοληθεί με την πολιτική.

Σε συνέντευξή της στο BBC Today, η πρώην σύζυγος του Μπραντ Πιτ, παραδέχθηκε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν ανήκουστο για εκείνη 20 χρόνια πριν, σήμερα όμως πηγαίνει όπου αισθάνεται ότι την έχουν ανάγκη.

Η Αντζελίνα Τζολί με την ιδιότητά της ως πρέσβειρα του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες μίλησε στην εκπομπή του δημοσιογράφου Τζάστιν Γουέμπ, συζητώντας διάφορα θέματα όπως η πολιτική στις ΗΠΑ, τα social media, η σεξουαλική βία και η παγκόσμια προσφυγική κρίση. 

«Αν με ρωτούσες 20 χρόνια πριν θα γελούσα. Ειλικρινά δεν ξέρω. Πάντα λέω, πηγαίνω εκεί που με χρειάζονται. Δεν ξέρω αν είμαι ικανή για την πολιτική... αλλά μετά έχω αστειευτεί ότι δεν ξέρω αν έχω αφήσει κάποιον σκελετό στην ντουλάπα μου... Επίσης είμαι σε θέση να συνεργαστώ με τις κυβερνήσεις και είμαι επίσης σε θέση να συνεργαστώ με στρατιωτικούς», είπε μεταξύ άλλων η Αντζελίνα Τζολί.

T


Όταν ο Βρετανός δημοσιογράφος την ρώτησε αν θα μπορούσε να είναι στη λίστα των 30 έως 40 Δημοκρατικών που θα διεκδικήσουν την προεδρία του κόμματος, η Τζολί δεν αρνήθηκε. Γέλασε και απάντησε: «Σας ευχαριστώ».

Μίλησε επίσης για τις δυσκολίες των γονέων να παρακολουθούν τις δραστηριότητες των παιδιών τους στα social media. Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως -όπως και οι «περισσότεροι γονείς» έτσι κι εκείνη- δεν μπορεί να ελέγξει αυτά στα οποία είναι εκτεθειμένα τα παιδιά της.

Αντζελίνα Τζολί