Lifestyle | 27.10.2020 14:51

Θανάσης Πατριαρχέας: «Μου λείπει η τηλεόραση, αλλά σύντομα θα είμαι ξανά»

Newsroom

Ο Θανάσης Πατριαρχέας, ο οποίος φέτος συμμετέχει στην παράσταση «Ο Θεός της Σφαγής» στο θέατρο Αθηνά με σκηνοθέτη τον Πέτρο Φιλιππίδη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή του ο ερχομός του παιδιού του. 

«Φέτος, συμμετέχω σε ένα πολύ ωραίο έργο. Με εξαιρετικούς συνεργάτες. Ξεκινάμε τέλος Οκτώβρη και περιμένουμε τον κόσμο να έρθει. Για τις ανάγκες του ρόλου ξυρίστηκα. Πέρυσι στην περιοδεία, ξύρισα το μούσι και είχα μείνει με το μουστάκι. Τώρα, ξύρισα και το μουστάκι και είμαι τελείως ξυρισμένος. Κι αν με ρωτάς, μου λείπει το μούσι. Η τηλεόραση μου λείπει, αν και νομίζω σύντομα θα είμαι ξανά. Όχι σε καθημερινό σήριαλ» ανέφερε αρχικά ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Εδώ και μερικούς μήνες, ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου ζουν την απόλυτη ευτυχία, αφού κρατούν στην αγκαλιά τους την κορούλα της. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Γλυφάδας, στην οποία και κατοικεί, σκόπευε το καλοκαίρι να κάνει το θρησκευτικό γάμο μαζί με τη βάφτιση της κόρης του, ωστόσο, τα σχέδια αυτά αναβλήθηκαν λόγω κορονοϊού. «Δεν με αγχώνει η κατάσταση γιατί κάνουμε ότι πρέπει. Με τον κορονοϊό, προσέχουμε πάρα πολύ με το μωρό στο σπίτι. Η σύζυγός μου δουλεύει. Ήταν δύσκολη η επιστροφή της. Γιατί είχε πάρει κιλά και τώρα τα έχασε. Κρατάμε το παιδί με βάρδιες. Πρωί η Βιβιαν και το απόγευμα εγώ. Είμαι χαζομπαμπάς. Η βάπτιση λόγω κορονοϊού θα γίνει πιο μετά». 

ΚορονοϊόςΤΗΛΕΟΡΑΣΗΘανάσης Πατριαρχέαςμωρόπατέρας