Lifestyle | 22.06.2020 14:55

Νίκος Κοκλώνης: Oι ανατροπές στο ταξίδι με τον Πάνο Βλάχο

Newsroom

Πέρσι o Νίκος Κοκλώνης φιλοξένησε στο Celebrity Travel τη νεαρή ηθοποιό Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, μαζί με την οποία ξενάγησαν το κοινό στο πασπαλισμένο με αστερόσκονη χολιγουντιανό L.A., δείχνοντας όμως και άλλες όψεις της Πόλης των Αγγέλων. Φέτος ο Mr. Travel ξεκινά τη σεζόν με καλεσμένο τον ακριβοθώρητο για τις τηλεοπτικές εκπομπές ηθοποιό Πάνο Βλάχο (που με τη σύντροφό του Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ζουν μόνιμα στο Λος Άντζελες), με τον οποίο ταξιδεύουν σε έναν προορισμό περιπέτειας, την Κόστα Ρίκα.

Ούτως ή άλλως, το πιο πράσινο κρατίδιο της Κεντρικής Αμερικής προσφέρεται για εξτρίμ καταστάσεις. Σαφάρι κροκοδείλων και εναέριες βόλτες σε τροπικές ζούγκλες είναι η μια όψη της συνάντησης Νίκου και Πάνου, με στιγμές που φτάνουν την αδρεναλίνη στο κόκκινο – όπως όταν θέλησαν να πάνε με καγιάκ από την παραλία όπου βρίσκονταν στη διάσημη White Sands.

Αν και εκεί από όπου νοίκιασαν το καγιάκ τούς είπαν πως μέσα σε πέντε λεπτά θα φτάσουν στη φημισμένη λευκή παραλία, τα υπόγεια ρεύματα είχαν διαφορετική γνώμη. Ο Νίκος εξαντλήθηκε στη μέση της διαδρομής, ο Πάνος κόντεψε να ρίξει το καγιάκ στα βράχια και μισή ώρα αργότερα έφτασαν στον προορισμό τους! Το πρώτο επεισόδιο του Celebrity Travel δεν έχει μόνο περιπέτεια, αλλά και αποκαλύψεις, που μάλιστα συμβαίνουν σ’ ένα τζακούζι για δύο, όπου ο Νίκος βάζει στον Πάνο δύσκολα, ρωτώντας τον μεταξύ άλλων αν είναι έτοιμος να προχωρήσει τη σχέση του και να αποκτήσει ένα παιδί με την αγαπημένη του.

 

«Ο Πάνος είναι εξαιρετικά ετοιμόλογος και εύστροφος, με πολύ ξεχωριστό χιούμορ, και γνωρίζοντάς τον σχημάτισα εντελώς διαφορετική άποψη από αυτήν που είχα μέσα από κάποια δημοσιεύματα που τον αφορούσαν. Περάσαμε αξέχαστα στο ταξίδι. Βέβαια, όση δίαιτα και γυμναστική έχω κάνει τα τελευταία χρόνια πήγαν χαμένες γιατί, δίπλα στον Πάνο που είναι «φέτες», φαίνομαι σαν μπόγος!» λέει γελώντας στο People ο Νίκος.

Όσο για τη νέα σεζόν, υπόσχεται «ακόμα πιο ξεχωριστά ταξίδια σε προορισμούς-έκπληξη και ενδιαφέρουσες συζητήσεις με αγαπημένους Έλληνες που έχουν πολλά να πουν. Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάμε στο Open ΤV, ένα κανάλι που έρχεται να φέρει νέα πνοή στην τηλεόραση και το οποίο δημιούργησαν άνθρωποι που γνωρίζουν το Μέσο όσο λίγοι».

T

Φέτος, η ψυχαγωγία συνδυάζεται στο Celebrity Travel με έναν καλό σκοπό, διαφορετικό κάθε φορά. Πώς; Ο Νίκος Κοκλώνης περνά από hardcore δοκιμασίες κάθε καλεσμένο του, οι οποίες μεταφράζονται σε ένα ποσό. Στο τέλος της δοκιμασίας ο celebrity επιλέγει τον καλό σκοπό που θα στηρίξει με το ποσό που κέρδισε με τον… ιδρώτα του.

Το Celebrity Travel ξεκινά το Σάββατο 2 Νοεμβρίου;;; στο Open TV (τη συχνότητα που εξέπεμπε μέχρι πρόσφατα το Epsilon) στις 20.00 το βράδυ.

Celebrity TravelOpen TV