Lifestyle | 04.01.2019 18:28

Ο «άνθρωπος Κεν» από την Αννίτα Πάνια στη Eurovision 2019 (vid)

Newsroom

Ο Ροντρίγκο Αλβες είναι γνωστός για τις αναρίθμητες και ενίοτε ακραίες πλαστικές επεμβάσεις, στις οποίες έχει υποβληθεί προκειμένου να μοιάζει στον σύντροφο της διάσημης Barbie. 

Συνολικά, ο «άνθρωπος Κεν», όπως τον αποκαλούν, έχει υποβληθεί σε περισσότερες από 40 πλαστικές επεμβάσεις τα τελευταία χρόνια, ενώ έχει ξοδέψει πάνω από 386.000 ευρώ. Στον μακρύ κατάλογο με τις επεμβάσεις συμπεριλαμβάνεται μπότοξ, πλαστική στη μύτη, λιποαναρρόφηση, επέμβαση στο σαγόνι και εμφυτεύματα.

«Δεν γεννήθηκα έτσι, αλλά έφτιαξα τον εαυτό μου με αυτόν τον τρόπο. Για να ταιριάξω την ψυχή μου με το λάθος σώμα μου, χρειαζόταν πολύ θάρρος και ο μόνος τρόπος για να το επιτύχω ήταν μέσω πλαστικών επεμβάσεων, δεδομένου πως δεν μπορούσα να πάω στο γυμναστήριο, εξαιτίας μιας ενδοκρινικής διαταραχής», έχει αναφέρει σε συνέντευξή του.

Ο Ροντρίγκο Αλβες, έχει εμφανιστεί στο «Celebrity Big Brother» της Αγγλίας, αλλά και σε διάφορες εκπομπές σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και στο «Annita SOS» με την Αννίτα Πάνια και στο «Tatiana Live» με την Τατιάνα Στεφανίδου.

 

Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που τον έδειχνε να χορεύει και να τραγουδάει. Στη λεζάντα είχε γράψει: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένος για το νέο μου εγχείρημα για τη νέα χρονιά. Δεν μπορώ να περιμένω να το μοιραστώ μαζί σας. Θα χορέψω και θα τραγουδήσω μπροστά σε όλο τον κόσμο, σκορπώντας αγάπη και χαρά».

Και μετά έγραψε το μήνυμα #Eurovision, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τον Μάιο θα βρεθεί στο Ισραήλ για να εκπροσωπήσει το Σαν Μαρίνο.