Lifestyle | 24.12.2020 12:42

Ο Κρατερός Κατσούλης στο «All Star YFSF»: «Θα πάρω το αίμα μου πίσω, θα νικήσω τον Αλευρά»

Newsroom

Mε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα του «All Star Your Face Sounds Familiar». Tο σόου μιμήσεων του ΑΝΤ1, με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου, θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του νέου έτους με συμμετέχοντες από τους προηγούμενους κύκλους. Οι παίκτες που επιστρέφουν είναι οι Θανάσης Αλευράς, Ίαν Στρατής, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κατερίνα Στικούδη, Ματθίλδη Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπας, Μπέττυ Μαγγίρα, Τάνια Μπρεάζου και έρχεται να προστεθεί και ο Κρατερός Κατσούλης.

Την είδηση ανακοίνωσε επίσημα ο ίδιος το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων μέσα από την εκπομπή του «Στη Φωλιά των Κου Κου». «Υπάρχει μία είδηση που πρέπει να την πω εγώ γιατί με αφορά. Επτά χρόνια μετά επιστρέφω στο Your Face Sounds Familiar. Ήρθε η ώρα να παιχτεί αυτό το παιχνίδι αλλιώς. Πριν από επτά χρόνια ήμουν πολύ πιο νεότερος. Ήμουν πιο ευγενής και καθόλου ανταγωνιστικός. Αυτή τη φορά όλα αλλάζουν. Στόχος μου είναι να πάρω το αίμα μου πίσω από τον Θανάση Αλευρά, που μου έκλεψε τότε τη νίκη» είπε ο παρουσιαστής αστειευόμενος.

Σημειώνεται ότι στη χθεσινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά φιλοξενήθηκαν δηλώσεις των συμμετεχόντων από το «All Star Your Face Sounds Familiar», αλλά ο Κρατερός Κατσούλης δεν συμπεριλήφθηκε στη λίστα. «Να πω λίγο κάτι για να μη γίνει και κάποια παρεξήγηση. Όλοι οι παίκτες του YFSF είναι δέκα. Εμείς είδαμε από το χθεσινό γύρισμα εννιά, δεν είδαμε τον Κρατερό Κατσούλη, όχι σαφώς επειδή είναι απέναντι. Προς Θεού, δεν θέλω εγώ να έχω καμία σχέση ότι δεν ζητήσαμε να μας μιλήσει. Απλώς, ο ίδιος δεν ήθελε, μου μετέφεραν. Δεν ήθελε, αρνήθηκε» ανέφερε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να συμπληρώνει: «Λέμε ένα γεια, δεν πειράζει. Δεν θα έπεφταν τα νούμερα. Είναι αγένεια, για να μην πω τίποτα χειρότερο. Δεν είδα αξιοπρέπεια σε αυτή τη συμπεριφορά».

Λίγη ώρα αργότερα, ο Κρατερός Κατσούλης απάντησε μέσα από την εκπομπή του. «Προσέξτε λίγο γιατί η σημερινή μέρα είναι λίγο περίεργη. Κρατήστε την ψυχραιμία σας. Ενημερωθείτε καλύτερα τι γίνεται και τι έχει συμφωνηθεί για να ξέρουμε τι λέμε όλοι μαζί. Εμείς θα είμαστε πάλι μαζί σας αύριο με αγάπη και απόσταση για να έχουμε καθαρότερο μυαλό».

Κρατερός ΚατσούληςAll Star Your Face Sounds FamiliarΑΝΤ1Φαίη Σκορδά