Lifestyle | 04.01.2021 19:12

Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι αρκετά ευχαριστημένη με το OPEN, θα είμαι και του χρόνου εκεί»

Newsroom

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και ο Νίκος Μουτσινάς την έβαλε να κάτσει σε έναν θρόνο ντυμένο με… τρέσες. Οι δυο τους θυμήθηκαν αστεία περιστατικά από την κοινή τους πορεία, ενώ στη συνέχεια η παρουσιάστρια τόνισε ότι είναι αρκετά ευχαριστημένη με τη συνεργασία που έχει με το OPEN τα δύο τελευταία χρόνια και επιθυμία της είναι να παραμείνει και του χρόνου στο Ανοιχτό Κανάλι

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Καινούργιου: Με πρωτιά στην τηλεθέαση κλείνει τη χρονιά το «Ευτυχείτε!»

Παράλληλα, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε ότι είναι αρκετά ήρεμη στην προσωπική της ζωή, χωρίς υπερβολές. «Έχω μία πολύ όμορφη σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Κλείνουμε πλέον δύο χρόνια. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος με φανταστική ψυχή, ο οποίος μπορεί να χαρεί με το πιο απλό πράγμα. Η ζωή μου με αυτόν τον άνθρωπο έχει αλλάξει τελείως, έχω άλλες προτεραιότητες, χωρίς να πιέζω τον εαυτό μου. Όπως βγει» τόνισε η παρουσιάστρια του OPEN και στη συνέχεια αποκάλυψε και μια γκάφα που έκανε με τη Ματίνα Νικολάου, όταν είπε στον αέρα ότι ο σύντροφός της, Βασίλης Πορφυράκης, είναι πολύ μικρότερος από την ηθοποιό.

Τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου υπογράμμισε ότι πάντα κοιτάζει τα νούμερα τηλεθέασης και στόχος της είναι η πρωτιά. «Από εκεί και πέρα δεν θα κάτσω να δω την εκπομπή του ανταγωνισμού. Μπορεί να ρωτήσω απλά τι μπορεί να είχε σε κάποιο σημείο ο ανταγωνισμός και πήγε τόσο καλά. Είναι αρχή και σε μένα, αλλά και στο Θέμη Μάλλη να μην πάρουμε κάτι που έχει κάνει επιτυχία ο ανταγωνισμός και να το ενσωματώσουμε στη δική μας εκπομπή, σε αντίθεση με άλλες εκπομπές που στην αρχή κοροϊδεύανε τα διλλήματα ή τις τηλεφωνικές και αργότερα προσπάθησαν να τα κάνουν μέρος τους». 

OPENΝίκος ΜουτσινάςΕυτυχείτε!Κατερίνα Καινούργιου