Lifestyle|07.01.2019 17:18

Οι νέες δηλώσεις του Σεφερλή για το Παλλάς (vid)

Newsroom

Ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου» το πρωί της Δευτέρας (7/1) και μίλησε ξανά για την υπόθεση της ματαίωσης της θεατρικής παράστασης «Ζητείται Ψεύτης». 

Στην ερώτηση της Κατερίνας Καραβάτου για το τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε περισσότερο από τη συγκεκριμένη υπόθεση, ο ταλαντούχος ηθοποιός και παραγωγός απάντησε: «πήγαν να ρίξουν ευθύνη σε εμένα, χωρίς να φταίω. Οτιδήποτε έγινε το ξέρουν πολύ καλά και οι δυο πλευρές. Το ότι πήγαν να ρίξουν ευθύνη στο πρόσωπό μου χωρίς να έχω καμία ανάμειξη με όλο αυτό, αυτό με πείραξε».

Μάλιστα, ο Μάρκος Σεφερλής έκανε σαφή την επιθυμία του να ανεβάσει ο ίδιος το συγκεκριμένο έργο καθώς «είναι μια παράσταση και ένας ρόλος που έχω αγαπήσει. Ένας ρόλος που μου εμπιστεύθηκε η κυρία Μαρία Ψαθά, είναι ένα έργο που εγώ πήγα στις “Θεατρικές Σκηνές” και πρότεινα να κάνουμε στο “Παλλάς”, είναι ένα έργο που έχω αγαπήσει, που θέλω να το κάνω και θα το κάνω! Μόλις αποδεσμευτεί από τα δικαιώματα των “Θεατρικών Σκηνών”, θα το κάνω, το έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου, στην κυρία Ψαθά και στον κόσμο που θέλει να με δει στον ρόλο αυτό».

 
ΠαλλάςΜάρκος Σεφερλής