Lifestyle | 04.02.2021 17:16

Κατερίνα Λιόλιου: Πρώτη φορά απαντά για Πέτρο Κωστόπουλο και Ντουμπάι

Newsroom

Στην εκπομπή «LoveΙt» της Ιωάννα Μαλέσκου έδωσε συνέντευξη η τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου, η οποία μίλησε για τη νέα της δουλειά, αλλά και για τις φήμες που τη θέλουν σύντροφο με τον Πέτρο Κωστόπουλο στο περίφημο ταξίδι για Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι. Η όμορφη τραγουδίστρια είπε ότι περνάει την καραντίνα με πολλή γυμναστική και τραγούδι. Αναφορικά με τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για τους Έλληνες που έκαναν Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι είπε:

«Κατανοώ και το αρνητικό σχόλιο και την κακή ψυχολογία του κόσμου στο σπίτι. Και θα σου πω γιατί… Τον Αύγουστο που η Ελλάδα είχε ανοίξει τα σύνορα στους τουρίστες και ο κόσμος πήγαινε διακοπές κανονικά, δυστυχώς νόσησα από κορονοϊό και το πέρασα πολύ δύσκολα, έκατσα σπίτι 20 ημέρες. Ήμουν πολύ στεναχωρημένη που έβλεπα τους φίλους μου να πηγαίνουν διακοπές. Είναι κάτι που μπορώ να καταλάβω, την ψυχολογία κάποιου που θα τσαντιστεί και θα πει “μα γιατί;”, το καταλαβαίνω», είπε αρχικά η Κατερίνα Λιόλιου.

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Λιόλιου: Από το The Voice στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου

Όταν ερωτήθηκε αν έχει να διηγηθεί κάποιο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης η τραγουδίστρια είπε ότι επειδή πέρασε από talent show δεν χρειάστηκε να πάει σε οντισιόν, αλλά είχε από την αρχή συνεργάτες και έτσι δεν έχει καμία περίεργη εμπειρία στον χώρο. Στη συνέχεια είπε ότι δεν είναι ερωτευμένη και ότι θα ήθελε πάρα πολύ να ερωτευτεί, ενώ απάντησε και για τον Πέτρο Κωστόπουλο που οι φήμες τους θέλουν ζευγάρι: «Με τον Πέτρο είμαστε φίλοι, τον εκτιμώ πολύ. Ήμασταν μια μεγάλη παρέα (στο Ντουμπάι), αλλά μέχρι εκεί».

Το τηλεοπτικό κοινό είδε την Κατερίνα Λιόλιου για πρώτη φορά στα blind auditions του «The Voice» του 2014 με κριτές τον Αντώνη Ρέμο, τη Δέσποινα Βανδή, την Μελίνα Ασλανίδου και τον Μιχάλη Κουινέλη. Η ροκ ερμηνεία του «Dream On» ενθουσίασε τους coaches με την Κατερίνα Λιόλιου να διαλέγει την ομάδα της Δέσποινας. 

ΝτουμπάιΠέτρος ΚωστόπουλοςΚατερίνα Λιόλιου