Lifestyle | 17.02.2021 17:37

Heidi Klum: H κόρη της είναι σε σχέση με γιο γνωστού Έλληνα φωτογράφου

Newsroom

Η Leni Klum, φαίνεται να βιώνει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Άρη Ραξέφσκι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Pop Up», η 16χρονη κόρη της Heidi Klum και ο 18χρονος γιος του Σπύρου Πώρου, ο οποίος είναι παίκτης χόκεϊ, είναι ζευγάρι. Η σχέση των δυο νεαρών παιδιών μετρά μόλις μερικούς μήνες.

Το ζευγάρι αποκαλύφθηκε όταν αντάλλαξε ρομαντικά Instastories ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε τρυφερό ραντεβού στο Χόλιγουντ. «Χαρούμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μωρό μου» έγραψε η Leni Klum, ενώ ο 18 ετών σύντροφός της απάντησε σχολιάζοντας στο δικό του story: «Χαρούμενη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Σ’ αγαπώ». Σε επόμενο story της μετά την γιορτή του έρωτα, η Leni ανταπέδωσε το τρυφερό του «Σ’ αγαπώ».

 

Η Leni Klum ακολουθεί τα βήματα της μαμάς της στον χώρο της μόδας. Ο βιολογικός πατέρας της είναι ο Ιταλός επιχειρηματίας Flavio Briatore. Οι γονείς της, όμως, χώρισαν όταν η Heidi ήταν έγκυος και μόλις γεννήθηκε την υιοθέτησε ο Βρετανός μουσικός Seal. Από την άλλη, ο Άρης Ραξέφσκι είναι ελληνικής καταγωγής και η μητέρα του είναι Ρωσίδα πριγκίπισσα. Ο Σπύρος Πώρος έχει αποκτήσει πέντε παιδιά, τα οποία -σύμφωνα με τον ίδιο- βρίσκονται στη Νέα Ζηλανδία, στην Ισπανία και την Αμερική.

Σπύρος ΠώροςμοντέλοΧάιντι Κλουμ