Lifestyle | 22.02.2021 20:07

Δώρα Χρυσικού για Γιώργο Κιμούλη: «Τον έτρεμα, πήγαινα κλαμένη στο θέατρο»

Newsroom

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από τότε που η Ζέτα Δούκα αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή πως στο παρελθόν υπέστη ψυχολογική, λεκτική και σωματική βία από Γιώργο Κιμούλη. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ηθοποιού και ιδρύτριας της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Anasa», ο σκηνοθέτης την κλώτσησε και την έβρισε στο πλαίσιο θεατρικής συνεργασίας που είχαν το 2008-2009. 

Στην ίδια παράσταση συμμετείχε η Δώρα Χρυσικού, η οποία μίλησε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και υπογράμμισε πως ο συνάδελφός της ήταν ένας άνθρωπος που φοβόταν πολύ λόγω των αντιδράσεών του. «Εγώ τον Γιώργο Κιμούλη τον έτρεμα. Είχε μία επιβολή πάνω μας για όλους αυτούς τους λόγους… Εμένα ήταν το όνειρο της ζωής μου να παίξω με τον Γιώργο. Θεωρούσα πολύ μεγάλη τιμή ότι ήμουν σε αυτόν τον θίασο, ότι θα είχα έναν ρόλο δίπλα του, ότι θα μπορούσα να μαθητεύσω στο πλευρό του». 

Στη συνέχεια, η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως «αν δεν ήταν η Ζέτα Δούκα να απορροφήσει πολλά από τα σκάγια και την οργή του, πιστεύω ότι εγώ θα ήμουν σε πολύ πιο δεινή θέση από αυτή που ήμουν. Κι εγώ πήγαινα κλαμένη στο θέατρο κι εγώ γύρναγα κλαμένη από το θέατρο κι εγώ είχα ένα τεράστιο γιατί». 

Διαβάστε επίσηςΖέτα Δούκα: Δεν θα ξεχάσω ποτέ το αίσθημα του πανικού και της αμφιβολίας

Ζέτα ΔούκαΓιώργος ΚιμούληςΔώρα Χρυσικού