Lifestyle | 30.03.2021 21:30

Survivor 4: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση και το unfollow του Λιβάνη στον Σάκη

Newsroom

Οι δύο παίκτες του «Survivor 4», Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης, υπήρξαν ζευγάρι για δύο χρόνια, ενώ ο χωρισμός τους ήρθε πριν από περίπου έξι μήνες. Μπορεί η νεαρή παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης να έχει σχέση εκτός παιχνιδιού με τον Γιώργο Λιβάνη, ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ίσως το «Survivor» τους βοηθήσει να τα βρουν ξανά.

Πριν από λίγες ημέρες, ο γνωστός τραγουδιστής, που συμμετείχε και στο σόου του Νίκου Κοκλώνη «J2US», μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για τη σχέση του με την παίκτρια του «Survivor 4», αλλά και για όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί μετά και την είσοδο του πρώην συντρόφου της, Σάκη Κατσούλη. «Με τη Μαριαλένα είναι μια σχέση πάρα πολύ μικρή, δηλαδή είναι μια γνωριμία, μου είπε ότι θα συμμετέχει στο παιχνίδι κι εγώ δεν μπορούσα να αρνηθώ σε έναν άνθρωπο που αυτό είναι το όνειρό του».

Διαβάστε επίσης: Άννα Μαρία Βέλλη: Οι τεμπέληδες της καλύβας είμαι εγώ και ο Τζέημς - Θέλω να κερδίσει ο Νίκος

Αν και ο τραγουδιστής στηρίζει την αγαπημένη του, έγινε σήμερα γνωστό από την εκπομπή «Ευτυχείτε» ότι ο ίδιος δεν ακολουθεί στα social media τον Σάκη Κατσούλη, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, ο 30χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος γνωρίζει τον Γιώργο Λιβάνη, καθώς είναι πελάτης στο μαγαζί που έχει, τον ακολουθεί στο Instagram, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για τον τραγουδιστή. Βέβαια, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε ότι ίσως ο Γιώργος Λιβάνης, ο οποίος είναι ένας γνωστός τραγουδιστής, να μην ακολουθούσε ποτέ τον Σάκη και μόνο ο παίκτης του «Survivor» να τον ακολουθήσε λόγω του μαγαζιού του.

Παράλληλα, ο Τριαντάφυλλος είναι ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας, με τις εντάσεις στην κόκκινη ομάδα να μη σταματούν. Στήριγμά του στην παραλία είναι πλέον ο Αλέξης Παππάς, ο μόνος στον οποίο νιώθει ότι μπορεί να μιλήσει. Για άλλη μία φορά, οι Μπλε και οι Κόκκινοι μπαίνουν στο στίβο μάχης διεκδικώντας τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Δυστυχώς, όμως, η κόκκινη ομάδα δεν θα τα καταφέρει και έτσι οι άλλοι δύο προτεινόμενοι προς αποχώρηση θα είναι η Μαριάνθη Κάσδαγλη και η Ελένη Χαμπέρη.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Λιανός για ζευγάρια στο Survivor: «Κάτω από τη μύτη μου και δεν πήρα χαμπάρι;»

SurvivorΤριαντάφυλλοςαποχώρησηΣάκης ΚατσούληςSurvivor 4