Lifestyle | 03.04.2021 13:38

Survivor 4: «Δεν αναγνωρίζω τον χαρακτήρα της Καρολίνας» δηλώνει η κολλητή της

Newsroom

Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα» μίλησε η Παυλίνα Μπεχράκη, η οποία είναι κολλητή φίλη της Καρολίνας Καλύβα και ο άνθρωπος που ευθύνεται για το γεγονός ότι η «κόκκινη μαχήτρια» βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο. «Γνωριζόμαστε από 19 ετών και τα τελευταία τρία χρόνια μέναμε μαζί. Βλέπαμε το τελευταίο Survivor, πριν από δύο χρόνια και της λέω πρέπει να πας οπωσδήποτε εκεί. Τη δήλωσα χωρίς να το ξέρει και την πήραν τηλέφωνο μετά από δύο μήνες. Πιο πολύ την άγχωσε το φαγητό και το ριάλιτι μέρος» δήλωσε η νεαρή κοπέλα.

Διαβάστε επίσης: Τριαντάφυλλος: Αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor 4; - Τι αποκάλυψε η σύζυγός του

Στο επεισόδιο της Τέταρτης (31/3), υπήρξε μία έντονη λογομαχία ανάμεσα στην Καρολίνα και τη Χριστίνα. «Θέλω να μιλήσω μόνο σε ανθρώπινο επίπεδο γιατί δεν τα ξέρω τα κορίτσια της κόκκινης ομάδας προσωπικά. Μόνο τη Μαριάνθη τώρα τελευταία που μετά την ένωση την είδα λίγο πιο πολύ και μιλήσαμε παραπάνω. Απλά, επειδή με ακούει ο κόσμος, σαν γυναίκα προς γυναίκα, θέλω να απαντήσω στην Καρολίνα. Ήμουν μπροστά στο συμβάν και συγγνώμη Καρολίνα, επειδή με στεναχώρησε πάρα πολύ αυτό, δεν μου άρεσαν καθόλου οι χαρακτηρισμοί σου προς την Μαριάνθη. Είπες ότι είναι στον κόσμο της, ότι δεν επικοινωνεί… Δεν τα θυμάμαι ακριβώς όλα» ανέφερε η Χριστίνα Κεφαλά, με την Καρολίνα ν' απαντά: «Θα ήθελα να χρησιμοποιείς ακριβώς τις λέξεις γιατί ήσουν παρούσα».

«Να πω κάτι τελευταίο γιατί εγώ είμαι από το Μενίδι και δεν μασάω. Είμαι λαϊκό και φτωχό παιδί. Ξέρω ποιος με στηρίζει. Ξέρεις τι της είπες; Με τέσσερα γράμματα… Και ζήτησες συγνώμη γι' αυτό» πρόσθεσε η παίκτρια από την μπλε ομάδα και ανέφερε τη βρισιά με τέσσερα γράμματα. Τότε ο Γιώργος Λιανός επισήμανε πως: «Παιδιά σας παρακαλώ, όχι τέτοιοι χαρακτηρισμοί. Δεν ανήκουν εδώ σε αυτό το παιχνίδι».

Με αφορμή τον παραπάνω τσακωμό, η φίλη της Καρολίνας ανέφερε: «Δεν αναγνωρίζω τον χαρακτήρα της. Δεν τσακώνεται ποτέ. Το τρίτο άτομο που μπαίνει στη μέση και προσβάλει τη φίλη μου για να ανέβει σε ένα ριάλιτι, έχει πάει και σε άλλα παιχνίδια για να προκαλέσει τον ίδιο πανικό. Την Καρολίνα δεν την ενδιέφερε να πάει εκεί και να κάνει σούσουρο. Η άλλη το έκανε επιτηδευμένα για να ακουστεί το όνομά της. Η μητέρα της είναι στεναχωρημένη γιατί αυτό που βλέπει δεν είναι η Καρολίνα και είναι άσχημο».

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Άγριος καβγάς Νικολέτας με Μαριάνθη πριν την αποχώρηση

ΣΚΑΪSurvivorSurvivor 4