Lifestyle|18.04.2021 16:42

Survivor 4: «Ο Τριαντάφυλλος ήταν αρκετά καλός μαθητής και η ψυχή της παρέας» λέει ο ξάδερφός του

Newsroom

Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας από τους παίκτες του φετινού «Survivor» που έχει στρέψει τα βλέμματα του κοινού πάνω του. Από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στον Άγιο Δομίνικο μέχρι και σήμερα, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας έχει καταφέρει να κάνει σχεδόν τα πάντα εκεί. Να νικήσει σε αγωνίσματα, αλλά και να χάσει, να αποθεωθεί, αλλά και να χλευαστεί, να υπάρξει η ψυχή της παρέας, αλλά και το μαύρο πρόβατο της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Τρελά τα χρήματα για Τριαντάφυλλο και Αλέξη Παππά μέχρι σήμερα

Ο ξάδερφος του Τριαντάφυλλου μίλησε στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» για τον χαρακτήρα του τραγουδιστή, τη σχέση με τον οικογένειά του και απάντησε στο γιατί δεν τα δίνει όλα στα αγωνίσματα του ριάλιτι επιβίωσης. «Στο σχολείο ήταν η ψυχή της παρέας και αρκετά καλός μαθητής. Έχει άριστες σχέσεις με την οικογένειά του και επισκέπτεται πολύ συχνά το νησί της Ρόδου. Στην τσέπη του πάντα κουβαλάει εικόνες από την Παναγία την Τσαμπίκα και τον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Είναι όπως ακριβώς τον βλέπετε τώρα. Αυτό που πιστεύω, είναι πως μέσα του έχει κάτι το οποίο τον κρατάει στο παιχνίδι. Είναι ένας νέος πατέρας και επειδή έχει βιώσει ένα ατύχημα μικρός, με τον δικό του πατέρα, πολύ πιθανόν να τον κρατάει πίσω αυτό» υπογράμμισε ο Σταμάτης Σεντονάς.

Στη συνέχεια, ο ξάδερφος του τραγουδιστή πέρασε και σε μια αποκάλυψη για τη φιλική του σχέση με την αδερφή του Τζέημς. «Έχω επικοινωνία με την αδερφή του Τζέημς, είναι μία έξυπνη κοπέλα και πραγματικά, ο ένας δίνει κουράγιο και παρηγοριά στον άλλον. Στεναχωριόμαστε όταν συγκρούονται μέσα στο παιχνίδι. Από την άλλη, λέμε πως είναι απλά ένα παιχνίδι και πως όταν βγουν έξω, οι δυο τους θα κάνουν σίγουρα παρέα».

Διαβάστε επίσης:  Άννα Μαρία Βέλλη: Ο όρος στο συμβόλαιό της για το Survivor και τον πρώην σύντροφό της

SurvivorΤριαντάφυλλοςSurvivor 4