Lifestyle|30.04.2021 09:38

Αγριες Μέλισσες - Λεωνίδας Κακούρης: Δημοσίευσε φωτογραφία με το γιο του από τα γυρίσματα

Newsroom

Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» που αφηγείται τη ζωή των τριών αδελφών Σταμίρη, αλλά και των κατοίκων στο χωριό Διαφάνι, έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό και η συνέχεια φανερώνει πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, αφού τα επόμενα επεισόδια «γράφονται» βήμα βήμα από τους δημιουργούς της σειράς.

H αυλαία του δεύτερου κύκλου θα πέσει την Παρασκευή 4 Ιουνίου, καθώς ο ΑΝΤ1 έχει εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Euro 2020, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 11 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου. Οι εξελίξεις τον επόμενο ενάμιση μήνα θα είναι καταιγιστικές, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι τρεις κηδείες θα αναστατώσουν το Διαφάνι.

Ο Λεωνίδας Κακούρης, ο οποίος υποδύεται τον Δούκα Σεβαστό στην καθημερινή σειρά, έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του Αλίκη Στεφανοπούλου δυο παιδιά, μια κόρη και έναν γιο. Αν και ο ηθοποιός αποφεύγει να εκθέτει την προσωπική του ζωή στα φώτα της δημοσιότητας, δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram με τον εννιά ετών γιο του, ο οποίος αποφάσισε να επισκεφθεί τον μπαμπά του στα γυρίσματα της σειράς.

«Μπαμπάς και γιος στο σπίτι της Λενιώς! (κάνει και ρίμα…)» έγραψε ο Λεωνίδας Κακούρης στη λεζάντα της φωτογραφίας.

T

Διαβάστε επίσης: Αγριες Μέλισσες μετά το Πάσχα: Μια ακόμα αποκάλυψη θα συγκλονίσει τον Μελέτη

Άγριες μέλισσεςΑΝΤ1γυρίσματαΛεωνίδας Κακούρης