Lifestyle | 11.05.2021 13:01

Eurovision - Έλενα Τσαγκρινού: Αγχώθηκα αρκετά από τα δυο ατυχήματα που είχαμε στην πρόβα

Newsroom

Η αντίστροφη μέτρηση για τη Eurovision έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς μετά από απουσία ενός έτους λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ο αγαπημένος μουσικός διαγωνισμός επιστρέφει. Την πρώτη τεχνική πρόβα πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής (9/5) η συμμετοχή της Κύπρου. Η Έλενα Τσαγκρινού με τις χορεύτριές της ανέβηκε στο stage του Ahoy Arena για να τεστάρει επί σκηνής όσα έχει ετοιμάσει η κυπριακή αποστολή για το «El Diablo».

«Όταν πάμε στο στάδιο, ξεκινάμε από πολύ νωρίς. Η πρώτη πρόβα έγινε στις 10 το πρωί, αλλά ξυπνήσαμε από τις 4. Τώρα, περιμένω τη δεύτερη πρόβας μας, η οποία είναι την Τετάρτη. Έχω μεγαλύτερο ενθουσιασμό γιατί περάσαμε την πρώτη κρυάδα και τώρα νιώθω ότι θέλω ν' ανέβω ξανά πάνω στη σκηνή» υπογράμμισε η νεαρή τραγουδίστρια στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Για τα ατυχήματα που είχε στην πρόβα της, η Έλενα δήλωσε ότι «αγχώθηκα αρκετά. Δεν θέλω, όμως, να σταθώ στα προβλήματα γιατί αυτές τις μέρες τα ξεχνάω για να πάμε μπροστά. Η αλήθεια ήταν πως ήταν λίγο τρομακτικό».

Τη σκηνοθεσία του «El Diablo» έχει αναλάβει ο Αυστριακός Marvin Diettman, ενώ τη χορογραφία έχει επιμεληθεί η Chali Jennings. Η ίδια μαζί με τις Λιόλια Κερογλή, Mariia Sharafetdinova και Παρασκευή Καραταίδου αποτελούν τις τέσσερις χορεύτριες της Κύπρου. Τέλος, η Έλενα Τσαγκρινού θα εμφανιστεί στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα, με ασημί κρόσσια δια χειρός Σύλιας Κριθαριώτη.

Διαβάστε επίσης: Από τα «Καλύτερά μας χρόνια» στη Eurovision - Ο μικρός Μανώλης θα δώσει το 12άρι της Ελλάδας

Έλενα Τσαγκρινού