Lifestyle | 21.05.2021 13:14

Eurovision 2021 - Έλενα Παπαρίζου: Εμφανίστηκε στον Β’ Ημιτελικό - Τι αποκάλυψε για το «My Number One»

Newsroom

Το βράδυ της Πέμπτης (20/5), η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2021, λίγο πριν το τέλος, για να μιλήσει για όσα έζησε το 2005, με την τότε μεγάλη νίκη της Ελλάδας στον διαγωνισμό. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε από μια ταράτσα στο Ρότερνταμ.

«I love Eurovision» ανέφερε με ενθουσιασμό η Έλενα Παπαρίζου με την παρουσιάστρια να σχολιάζει ότι το «My Number One» είναι πλέον κλασικό κομμάτι, ενώ προβλήθηκαν επίσης πλάνα από την συμμετοχή της. «Θυμάμαι ότι είχα πολύ άγχος. Η πιο όμορφη ανάμνηση είναι όταν ήρθα στην Ελλάδα που υπήρχαν παντού σημαίες, τον κόσμο να χειροκροτάει και να τραγουδά το τραγούδι. Ανυπομονώ να δω τον νικητή. Ας κερδίσει ο καλύτερος» επισήμανε η ίδια.

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2021 Τελικός: Αυτές είναι οι θέσεις που θα διαγωνιστούν Ελλάδα και Κύπρος

Δεκάξι χρόνια μετά την πρώτη -και μοναδική- νίκη της Ελλάδας στο θεσμό, η Έλενα Παπαρίζου αναμένεται να εμφανιστεί στον τελικό της φετινής Eurovision. Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο καιρό, μέσα από τα επίσημα social media του θεσμού, αλλά και το Eurovision.tv, η Έλενα Παπαρίζου μαζί με άλλους πέντε νικητές της Eurovision θα βρεθούν στην σκηνή του Ahoy Arena, προκειμένου να παρουσιάσουν τα νικητήρια τραγούδια τους σε ένα μοναδικό «Rock The Roof» interval act πάνω σε εντυπωσιακά rooftops του Ρότερνταμ, της πόλης που θα φιλοξενήσει τον φετινό διαγωνισμό.

Οι έξι επίτιμοι καλεσμένοι του μεγάλου τελικού είναι: Lenny Kuhr (Ολλανδία 1969), Teach-In (Ολλανδία 1975), Sandra Kim (Βέλγιο 1986), Έλενα Παπαρίζου (Ελλάδα 2005), Lordi (Φινλανδία 2006) και Måns Zelmerlö(Σουηδία 2015). Μπορεί ο περσινός διαγωνισμός να ακυρώθηκε για πρώτη φορά στα χρονικά, ωστόσο φαίνεται πως φέτος οι διοργανωτές ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις για τη βραδιά του τελικού.

Διαβάστε επίσης: Ανοιξε η Eurovision και τους κατάπιε: Ελληνες τραγουδιστές που έσβησαν μετά τη λάμψη

Ελλάδα eurovisionEurovision τελικόςEurovision 2021eurovision νικητέςγιουροβίζιονEurovisioneurovision τραγούδιαΈλενα Παπαρίζουeurovision Ελλάδα