Lifestyle | 18.01.2019 14:16

Κιμ Καρντάσιαν και 13 διάσημοι που απέκτησαν παιδί με παρένθετη μητέρα

Newsroom

Έπειτα από φημολογία ημερών, η 38χρονη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας Κιμ Καρντάσιαν ανακοίνωσε ότι θα αποκτήσει μέσω παρένθετης μητέρας το τέταρτο παιδί της με τον Κάνιε Ουεστ και ότι θα είναι αγοράκι.

Η Καρντάσιαν ανέφερε στην εκπομπή του Άντι Κόεν ότι η ευχάριστη είδηση τής είχε ξεφύγει σε φίλους και γνωστούς πολύ πριν την επίσημη ανακοίνωση: «Ήμουν μεθυσμένη, στο χριστουγεννιάτικο πάρτι μας και το είπα σε κάποιους, όμως δεν θυμάμαι πλέον σε ποιον».

Το νέο μωράκι,  θα υποδεχθούν, εκτός από τους ευτυχισμένους γονείς, η Σικάγο, η κορούλα τους που γεννήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, επίσης μέσω παρένθετης μητέρας, και τα δύο πρώτα παιδιά του ζευγαριού, η κόρη τους Νορθ, πέντε ετών και ο γιος του Σέιντ, ηλικίας τριών ετών.

Η Καρντάσιαν σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει γίνει expert στα θέματα παρένθετης μητρότητας και μάλιστα αυτό το διάστημα συμβουλεύει και την Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος, που όπως έχει δηλώσει επιθυμεί να αποκτήσει παιδί.

Celebrities που κατέφυγαν σε... παρένθετη μητέρα 

Ο ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο ανακοίνωσε τον Ιούνιο του 2017 ότι θα γίνει πατέρας διδύμων (της Εύας και του Ματέο) μέσω παρένθετης μητέρας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Φήμες λένε ότι και ο πρώτος του γιος έχει προέλθει από αυτή τη διαδικασία.

T

Τον Δεκέμβριο του 2010, η Νικόλ Κίντμαν και ο σύζυγός της, τραγουδιστής της κάντρι Κιθ Ούρμπαν απέκτησαν τη δεύτερη κόρη τους, Faith Margaret μέσω παρένθετης μητέρας. 

T

Η «Sex And The City» Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο ηθοποιός Μάθιου Μπρόντερικ ακολούθησαν τη λύση της παρένθετης μητέρας και το 2009 καλωσόρισαν τις δίδυμες κόρες τους, Μarion και Τabitha. 

T

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι ... πρωτοπόρος στο θέμα αυτό, καθώς οι δίδυμοι γιοι του από τη σχέση του με την Τούκι Σμιθ, ήρθαν στο κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας, τη δεκαετία του 90. Ο διάσημος ηθοποιός, αν και 68 χρόνων τότε, επανέλαβε τη μέθοδο, και το 2011 με τη σύζυγό του, Γρέις Χάιταουερ απέκτησαν μια κόρη.

T

Το supemodel Τάιρα Μπανκς και ο σύντροφός της Έρικ Άσλα επίσης απέκτησαν το παιδί τους από παρένθετη μητέρα, την οποία χαρακτήρισε ως «άγγελο».

Η Έλεν Πομπέο από το Grey's Anatomy και ο σύζυγός της απέκτησαν τα δύο από τα τρία παιδιά τους, μέσω παρένθετης μητέρας. 

Πατέρας για τρίτη φορά έγινε ο τραγουδιστής Ρίκι Μάρτιν. Έχει αποκτήσει δίδυμα αγόρια και ένα κοριτσάκι μέσω παρένθετης. Ανακοίνωσε τον ερχομό της κόρης του την ημέρα της πρωτοχρονιάς του 2019.

T

Ο «Άγγελος του Τσάρλι» Λούσι Λιού, έγινε... ανύπαντρη μητέρα στα 46 της χρόνια το 2015, μέσω παρένθετης. 

Ο παρουσιαστής του late-night talk show Τζίμι Φάλον και η σύζυγός του έχουν δυο παιδιά που απέκτησαν μέσω παρένθετης μητέρας: «Η γυναίκα μου και εγώ προσπαθούσαμε πολύ να αποκτήσουμε ένα παιδί, δοκιμάσαμε αρκετά πράγματα και κάπως έτσι καταλήξαμε στην παρένθετη μητέρα!».

T

Ο διάσημος τραγουδιστής Έλτον Τζον και ο σύζυγός του Ντέιβιντ Φέρνις έχουν αποκτήσει δύο αγοράκια, μέσω παρένθετης μητέρας.

Ο ποπ σταρ Ρόμπι Γουίλιαμς και η σύζυγός του Άιντα Φίλντ απέκτησαν το τρίτο τους παιδί - ένα κοριτσάκι - μέσω παρένθετης μητέρας: «Η οικογένεια έρχεται σε όλες τις μορφές και αυτή η μικρή κυρία, που είναι βιολογικά δική μας, ήρθε στον κόσμο από μια απίστευτη παρένθετη μητέρα, στην οποία θα είμαστε αιώνια ευγνώμονες», είπε χαρακτηριστικά.

T

Τέλος, ο σταρ της σειράς «How I Met Your Mother» Νιλ Πάτρικ Χάρις και ο σύζυγός του, έγιναν γονείς δίδυμων το 2010.

παρένθετη μητέραΚιμ ΚαρντάσιανΧόλιγουντ