Lifestyle|16.01.2019 15:26

Η Σπυροπούλου on air στον Νίκο Μουτσινά - Το σχόλιο για τον Ατζούν (vid)

Newsroom

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τις τελευταίες ημέρες απασχολεί και πάλι την επικαιρότητα, καθώς γράφεται και λέγεται ότι είναι ζευγάρι με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί

Το ζήτημα σχολίασε χιουμοριστικά ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του «Για την Παρέα» στο Open με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να κάνει παρέμβαση... τηλεφωνική και να τον αφήνει άναυδο. 

Κάνοντας χιούμορ του είπε χαρακτηριστικά: «Στις 16:10 ξεκινάω εγώ σας παρακαλώ να αλλάξετε κανάλι…». Ο παρουσιαστής έβαλε τα γέλια και της είπε «Θα σου δώσω πάσα όταν τελειώσω την εκπομπή σου να σε δουν»!

Η παρουσιάστρια είπε στον Μουτσινά: «Βγήκες και είπες ότι έχω μια σχέση και με έχουν τρελάνει από εκείνη την ώρα!» και εκείνος απάντησε: «Ναι, αλλά κι εσύ δεν είπες δεν έχω!», με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ να απαντά: «Μα, πού ξέρεις»;

 

Η παρουσιάστρια My Style Rocks προσκάλεσε τον Νίκο Μουτσινά να παρευρεθεί στην εκπομπή, για να της τα πει από κοντά. Ο Νίκος Μουτσινάς αποδέχτηκε την πρόσκληση και είπε ότι θα πάει στο Gala!

Η παρουσιάστρια του βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Βερβερίτσα» στο Θέατρο Βρετάνια, με πρωταγωνιστές τον Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Σολωμού, και έκανε δηλώσεις για τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Ατζούν. Η παρουσιάστρια ανέφερε πως έχει υποσχεθεί στον εαυτό της να μην μιλάει για τα προσωπικά της την νέα χρονιά, ωστόσο δεν διέψευσε την είδηση.

Κωνσταντίνα ΣπυροπούλουΝίκος Μουτσινάς