Lifestyle | 15.06.2021 16:27

Άννα Βίσση: Συναυλία υπό βροχή στο Άλσος - Η Μαρία Σάκκαρη της έκανε μαθήματα τένις on stage

Newsroom

Θρυλικές επιτυχίες, καθηλωτικές ερμηνείες και τραγούδια σταθμοί από την πλούσια προσωπική διαδρομή της, αλλά και αγαπημένα τραγούδια και διασκευές από την ελληνική και διεθνή σκηνή, η Άννα Βίσση παρουσίασε στο θέατρο Άλσος μία ανανεωμένη μουσική παράσταση γεμάτη από ενέργεια, πάθος και συγκίνηση, το βράδυ της Δευτέρας (14/6).

Παρά τη δυνατή βροχή, η Άννα Βίσση πήρε την ομπρέλα της και διασκέδασε τους δεκάδες - χιλιάδες θαυμαστές της, ενώ το «παρών» έδωσε και η Μαρία Σάκκαρη, μόλις μερικά 24ωρα μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από το Ρολάν Γκαρός. Οι δύο γυναίκες έχουν παίξει αρκετές φορές μαζί τένις και τους συνδέει μεταξύ τους μία στενή φιλία.

«Είναι η αγαπημένη μου. Το έχω δηλώσει πολλές φορές. Την αγαπώ πολύ. Εχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Ήρθα απόψε να τη θαυμάσω» δήλωσε στις κάμερες η αθλήτρια. «Σε μια εβδομάδα φεύγω για Αγγλία ώστε ν' αγωνιστώ στο Ουίμπλετον. Μετά θα πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες και έχει συνέχεια το πρόγραμμα» πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Μαρία Σάκκαρη, ντυμένη στα λευκά, ανέβηκε στη σκηνή και ζήτησε από την τραγουδίστρια να δείξει στον κόσμο τι έχει μάθει από εκείνη και η Άννα Βίσση αντιπρότεινε να δείξει η αθλήτρια στο κοινό πώς γίνεται το backhand. «Eίναι η πιο όμορφη και η πιο γυμνασμένη από όλες! Θα γίνει νούμερο ένα σύντομα» υπογράμμισε η Άννα Βίσση και το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα. Παράλληλα, η τραγουδίστρια έδειξε πως γίνεται το σερβίς και μιμήθηκε τον Ναδάλ μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Άννα Βίσση και Μαρία Σάκκαρη (Copyright: NDP)

Όλες οι ειδήσεις

Eva Herzigova: Διακοπές στη Σαντορίνη για το διάσημο μοντέλο των 90ς

Παναγιώτα Βλαντή: Γάμος στην Ύδρα για την ηθοποιό - «Τον θαυμάζω γιατί έχει παλέψει στη ζωή του»

Lisa Banes: Νεκρή στα 65 της η ηθοποιός - Θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη

Πέτρος Φιλιππίδης: Τον διέγραψαν από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών - Επανεξετάζεται ο Χαΐκάλης

ΤένιςΆλσοςΟλυμπιακοί ΑγώνεςΆννα ΒίσσησυναυλίαΜαρία Σάκκαρη