Lifestyle | 23.06.2021 15:15

#FreeBritney: Σήμερα η κατάθεση της Britney Spears στο δικαστήριο - Ζητεί τον έλεγχο της ζωής της

Newsroom

Σήμερα στο δικαστήριο του Λος Άντζελες θα καταθέσει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears), προκειμένου ν' αποκτήσει τα δικαιώματα στην καριέρα και τη ζωή της ξανά. Η ποπ σταρ απευθύνθηκε στη δικαιοσύνη προκειμένου ν' αφαιρεθεί από τον πατέρα της η νομική δυνατότητα να ασκεί έλεγχο πάνω στην περιουσία και τα ζητήματα της καριέρας της.

Ο 68χρονος Τζέιμι Σπίαρς (Jamie Spears) διαχειρίζεται νομικά τις υποθέσεις της κόρης του τα τελευταία 12 χρόνια, αλλά η Μπρίτνεϊ έχει σοβαρές αντιρρήσεις για το κατά πόσο ο πατέρας της είναι ικανός πλέον να έχει αυτόν τον ρόλο. Η Μπρίτνεϊ εκτιμά πολύ τη βοήθειά του, όταν είχε κι εκείνη τα δικά της ζητήματα, αλλά επιθυμεί να παραμείνει στη θέση του ο αντικαταστάτης του, Jodi Montgomery.

Διαβάστε επίσης: Βritney Spears: Περνάω μια φάση, δεν ξέρω αν θα ξανατραγουδήσω στη σκηνή

Οι απανταχού θαυμαστές της διοργανώνουν μια εκστρατεία με το hashtag #FreeBritney, διαμαρτυρόμενοι για την ασυνήθιστη νομική ρύθμιση, που έχει απογυμνώσει την τραγουδίστρια από την ανεξαρτησία της από το 2008. Η ακρόαση έρχεται μερικές ώρες αφότου οι New York Times αποκάλυψαν εμπιστευτικά έγγραφα, που δείχνουν ότι η Σπίαρς έχει εδώ και χρόνια αντιταχθεί έντονα στην κηδεμονία και τις πολλές εξουσίες που είχε ο πατέρας της πάνω της.

Σημειώνεται ότι το είδος της νομικής επιμέλειας που έχει αναλάβει ο πατέρας της τραγουδίστριας είναι ένας τύπος κηδεμονίας που ορίζεται από δικαστήριο και προορίζεται για άτομα που δεν μπορούν πλέον να λαμβάνουν αποφάσεις για τον εαυτό τους, συνήθως ηλικιωμένα και άτομα με αναπηρία. Η ακρόαση θα γίνει στις 13:30 τοπική ώρα και αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο πλήθος υποστηρικτών της, ειδικά δε αν η ποπ σταρ σκοπεύει να εμφανιστεί εκεί δια ζώσης.

Όλες οι ειδήσεις

Αγώνας ασυλίας Survivor 4: Σάκης σε Μαριαλένα «Είσαι όλη μου η ζωή» και 2 υποψήφιοι

Συγκινεί η Κατερίνα Ζαρίφη για την 14χρονη Γωγώ – «Δεν πιάνει πια χώρο "η χοντρή" στην τάξη σου»

Victoria's Secret: Οι 7 νέες μούσες της φίρμας και η πώληση μισού δισ. που κατέρρευσε

κηδεμονίαδικαστήριοΜπρίτνεϊ ΣπίαρςΛος Άντζελες