Lifestyle | 10.07.2021 12:53

Θάνος Τοκάκης: Αποχαιρετά τον αδερφό του - «Ο Βασίλης μου πέταξε ψηλά»

Newsroom

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του γνωστού επικοινωνιολόγου, Βασίλη Τοκάκη. Ο Βασίλης Τοκάκης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 44 ετών έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Για την περιπέτεια της υγείας του είχε μιλήσει μάλιστα ανοιχτά ο ίδιος, ενώ έγραψε και βιβλίο με τις σκέψεις και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε, από την πρώτη μέρα που διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο. Τα έσοδα του συγκεκριμένου βιβλίου («Άνοιξη μυαλού») διατέθηκαν στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».

Η κηδεία του Βασίλη Τοκάκη πραγματοποιήθηκε στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας με πλήθος κόσμου να τον αποχαιρετά. Η σύζυγός του, γιατρός Μαργαρίτα Συνετού και τα παιδιά τους δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τη συγκίνησή τους για τον χαμό του αγαπημένου τους ανθρώπου. «Και τι άλλο να ήμασταν πέρα από μνήμες εξαντλημένες. Κι από ένα χαμόγελο. Το τσακισμένο. Κι ύστερα η ξεκούραση. Με κάποια λύσις. Ο Βασίλης μου. 1977-2021… πέταξε πολύ ψηλά. Κι όμως δε λιώσαν τα φτερά» έγραψε ο Θάνος Τοκάκης στο Facebook, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του αδερφού του.

Τι είχε πει ο αδελφός του, Θάνος για την περιπέτειά του

Πρόσφατα σε συνέντευξη του ο αδερφός του Βασίλη Τοκάκη και ηθοποιός, Θάνος Τοκάκης είχε μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας που πέρναγε ο αδερφός του αλλά και για το βιβλίο που έγραφε τις σκέψεις του. Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» της ΕΡΤ μαζί με τη σύζυγό του Βίκυ Παπαδοπούλου είχε πει: «Ο Βασίλης διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο τον Νοέμβριο του 2019. Ένας πάρα πολύ δύσκολος καρκίνος» είπε και αναφέρθηκε στο βιβλίο που έγραψε ο αδελφός του με τίτλο «Άνοιξη μυαλού».

«Έχει κάνει χημειοθεραπείες, εγχειρήσεις κι ακόμα παλεύει. Ορμώμενος από την εμπειρία του έκανε τις αναρτήσεις στο Facebook, οι οποίες έγιναν αυτό το βιβλίο» υπογράμμισε, τονίζοντας πως «είναι η δύναμη ενός ανθρώπου που παλεύει για το αυτονόητο».

Όλες οι ειδήσεις

Σωκράτης Μάλαμας για τροχαίο στη Νίκαια: «Δεν μπορώ να το χωνέψω» - Συγκίνησε στο Κατράκειο

Η Madonna με μπλούζα Britney Spears: «Η δουλεία καταργήθηκε εδώ και πολύ καιρό»

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Ο Λιβάνης δεν θέλει να έχει επαφές μαζί μου» - Γιατί χώρισε με τον Σάκη

Γιάννης Κουκουράκης: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες - «Είναι μια μέρα μουδιασμένη»

καρκίνοςΔήμος ΠειραιάΘάνος Τοκάκηςθάνατος