Lifestyle | 13.08.2021 16:13

Kim Kardashian για Kanye West: «Μου έμαθε να έχω αυτοπεποίθηση - Να ζω στο τώρα»

Newsroom

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) μπορεί να υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον πρώην αγαπημένο της, Κάνιε Γουέστ (Kanye West) τον Φεβρουάριο, αλλά φαίνεται ότι εξακολουθεί να είναι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του. Παρέστη στα δύο τελευταία πάρτι παρουσίασης του νέου του δίσκου, μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους Νορθ, Σικάγκο, Σεντ, Ψαλμ και τη μικρότερη αδερφή της Κλοέ.

Η επιχειρηματίας σε ραδιοφωνική συνέντευξή της με την Κρίστεν Μπελ και τη Μόνικα Πάντμαν στην εκπομπή τους «We Supported By ...» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον και τόνισε ότι την βοήθησε να γίνει πιο αληθινή και να εκτιμήσει τον εαυτό της.

Αποκάλυψε ότι ειδικά στα τελευταία επεισόδια του ριάλιτι της οικογένειας Καρντάσιαν, «Keeping Up with the Kardashians» δεν είχε πρόβλημα που οι παραγωγοί έδειχναν κάποιες σκηνές, οι οποίες δεν ήταν «κολακευτικές» για εκείνη.

T

Κιμ Καρντάσιαν για Κάνιε: «Μου έμαθε πώς να έχω αυτοπεποίθηση»

Όπως τόνισε, δεν την πείραξε γιατί έμαθε να αποδέχεται τον εαυτό της χάρη στον Γουέστ. Εξήγησε ότι τον πρώην σύζυγό της «δεν ενδιέφερε καθόλου ο παράγοντας της συμπάθειας ή η γνώμη των άλλων, παρά μόνον να είναι αληθινός με τον εαυτό του».

Η Κιμ Καρντάσιαν είπε ότι ο Κάνιε Γουέστ της έμαθε πώς να ζει τις στιγμές και πώς να έχει αυτοπεποίθηση. «Κάποτε η γνώμη του άλλου με ενοχλούσε» εξομολογήθηκε η Κιμ. «Τώρα είμαι επικεντρωμένη στο να ζω τη ζωή μου και δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Νομίζω ότι αυτό έρχεται με τις εμπειρίες και την ωριμότητα. Νοιαζόμουν για τόσα πολλά πράγματα, στον επαγγελματικό τομέα και στην προσωπική ζωή μου, για τα οποία στην πραγματικότητα δεν είχα ενέργεια» ανέφερε.

Η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας παραδέχτηκε ότι είναι ματαιόδοξη. «Η αγάπη για τον εαυτό μου δεν βλάπτει κανέναν» είπε και συμπλήρωσε: «Δεν χρειάζεται να αρέσεις σε όλους. Είμαι ο εαυτός μου και ζω την ζωή μου όπως θέλω».

 

Κιμ Καρντάσιαν για χωρισμό: «Είμαι αποτυχημένη και άχρηστη»

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) καταρρέει συζητώντας τα προβλήματα στο γάμο της με τον Κάνιε Γουέστ (Kanye West) στο ριάλιτι που πρωταγωνιστεί «Keeping Up With the Kardashians». Είναι η πρώτη φορά που μιλάει δημοσίως για τον γάμο και τον σύζυγό της.

Σε ένα από τα επεισόδια του ριάλιτι, η γνωστή τηλεπερσόνα, μιλώντας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας κατηγορεί τον εαυτό της για τον χωρισμό, λέγοντας ότι στο θέμα του γάμου είναι «αποτυχημένη» και «άχρηστη» και πως θα έπρεπε να συνεχίσει να ζει με τον Κάνιε και να μεγαλώσουν μαζί τα παιδιά τους.

«Είναι ένας καταπληκτικός μπαμπάς, έκανε καταπληκτική δουλειά. Θα έπρεπε να έχει μία σύζυγο που θα στηρίζει κάθε του κίνηση και θα ταξιδεύει μαζί του και θα τα κάνει όλα, εγώ δεν μπορώ» παραδέχεται η τηλεπερσόνα. Η Κιμ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο έπειτα από έξι χρόνια γάμου και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών, τη Νορθ, τον Σεντ, τη Σικάγο και τον Ψαλμ.

T

Ο δεσμός του ζευγαριού ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2012, όταν ακόμα η διάσημη τηλεπερσόνα ήταν νομικά παντρεμένη με τον παίκτη του NBA, Κρις Χάμφρις. Το διαζύγιο βγήκε στις 3 Ιουνίου 2013, λίγο πριν τη γέννηση του πρώτου παιδιού της με τον Γουέστ. Έπειτα, το ζευγάρι ξεκίνησε τις ετοιμασίες του γάμου του, που έγινε τελικά στις 24 Μαΐου 2014, στο Φορτ Ντι Μπελβεντέρε της Φλωρεντίας στην Ιταλία. 

Πλουσιότερος μαύρος στην ιστορία των ΗΠΑ ο Κάνιε Γουέστ

Ο Αμερικανός ράπερ και μεγιστάνας της μόδας, Κάνιε Γουέστ (Kanye West) έχει επίσημα περιουσία που ανέρχεται σε 6,6 δισεκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το Bloomberg και είναι ο πλουσιότερος μαύρος στην ιστορία της Αμερικής. Περίπου την ίδια περίοδο πέρυσι, ο Kanye West έγινε δισεκατομμυριούχος με τη βοήθεια του επιτυχημένου brand ενδυμάτων και αθλητικών παπουτσιών, Yeezy και του νέου πολυετούς συμβολαίου που υπέγραψε με την Gap.

Σύμφωνα με το Business of Fashion, η αξία του brand Yeezy υπολογίζεται σε 3,2 έως 4,7 δισεκατομμύρια δολάρια. Όσον αφορά τη νέα γραμμή Yeezy Gap που πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το καλοκαίρι, το νέο εγχείρημα αναμένεται να αξίζει περισσότερα από 970 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

Όλες οι ειδήσεις

Britney Spears: Ο πατέρας της παραιτείται από την κηδεμονία - Ποιος θα διαχειρίζεται την περιουσία 60 εκατ.

Δανάη Λιβιεράτου: Εντυπωσίασε τον Χρήστο Μάστορα με το τραγούδι της

Halle Berry: Έσπασε δύο πλευρά στα γυρίσματα του Bruised - Η ταινία στο Netflix

 Am Legend: Πώς ένα αδιάφορο θρίλερ με βαμπίρ έγινε «σημαία» των αντιεμβολιαστών

χωρισμόςΚιμ ΚαρντάσιανΚάνιε Γουέστ