Lifestyle|29.08.2021 10:33

Anya Taylor Joy: Η σταρ του Queen's Gambit ζούσε με αναψυκτικά διαίτης, τσιγάρα και καφέ

Newsroom

Η 25χρονη σταρ της επιτυχημένης σειράς του Netflix «The Queen's Gambit»,  Άνια Τέιλορ Τζόι (Anya Taylor Joy) αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Tatler ότι στα γυρίσματα ήταν σε κατάσταση υπερκόπωσης. Και ενώ φυσικά βλέποντας την ερμηνεία της στο Queen's Gambit δεν θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς ότι βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης, η ηθοποιός ζούσε με τσιγάρα, καφέ και αναψυκτικά διαίτης. Την ίδια περίοδο είχε στα σκαριά άλλες δύο ταινίες και το πρόγραμμα της έπεσε... βαρύ και ασήκωτο!

Η ηθοποιός, που βρέθηκε πρόσφατα στην Αθήνα για την επίδειξη του Dior στο Καλλιμάρμαρο, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Tatler Οκτωβρίου και ανέφερε ότι όταν τελείωσαν τα γυρίσματα της σειρά του Netflix ένιωσε ότι χρειάζεται να φάει και ένα... λαχανικό! Η Άνια έπρεπε να κοιμηθεί από τις 8 το απόγευμα και φυσικά δεν επιτρεπόταν βάσει προγράμματος να βγει για διασκέδαση με τους φίλους της.

T
T
T

«Δεν έχω χρόνο να είμαι μία τυπική 25χρονη, να μπορώ να βγαίνω για ποτό και χορό με τους φίλους μου. Αν όμως το χρειαστώ για να φύγει η ένταση, θα το κάνω. και μετά σπίτι, μπάνιο και δουλειά. Και λειτουργεί μέχρι στιγμής». Η σκληρή δουλειά της Άνια αποδίδει μιας και προτάθηκε για Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο της στο «Emma» και κέρδισε ήδη μία Χρυσή Σφαίρα και ένα βραβείο SAG για την ερμηνεία της στο «The Queen's Gambit».

T

Ο επόμενος ρόλο της είναι στο πολυαναμενόμενο θρίλερ «Last Night in Soho» του Έντγκαρ Ράιτ, που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Στο Last Night in Soho,οι πρωταγωνίστριες Τομαζίν ΜακΚένζι (Jojo Rabbit) και Άνια Τέιλορ Τζόι (Queen’s Gambit) είναι δύο ταλαντούχα νεαρά κορίτσια από την επαρχία που πασχίζουν να «πιάσουν την καλή» στο κεντρικό Λονδίνο, η μια στο 2019, η άλλη στο 1965, αναπτύσσοντας σταδιακά έναν μυστηριώδη σύνδεσμο μεταξύ τους που υπερβαίνει τον χώρο και τον χρόνο.

Όλες οι ειδήσεις

Θύμα ληστείας ο Tom Cruise - Του έκλεψαν βαλίτσα με αντικείμενα αξίας 100.000 λιρών

Περήφανος ο ηθοποιός Στέλιος Κρητικός - Ο γιος του πέρασε 1ος στη σχολή που επιθυμούσε

Βάσεις 2021: Η Πάολα πανηγυρίζει για την κόρη της - Σε ποια σχολή πέρασε 2η η Παολίνα

Ανέστης Βλάχος: Συγκίνηση στην κηδεία του ηθοποιού - Καίτη Φίνου και Σπύρος Μπιμπίλας έδωσαν το παρών

«Ποια είναι η Μαλάλα» είπαν οι Ταλιμπάν και την πυροβόλησαν στο κεφάλι

The Queen’s GambitΆνια Τέιλορ - Τζόι