Lifestyle|20.10.2021 08:48

Νίκος Μπάρκουλης: Το bullying λόγω του πατέρα του και η ασθένεια που τον ταλαιπώρησε

Newsroom

Στην εκπομπή «The 2night Show» της Τρίτης (19/10) βρέθηκε ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος. Ο νεαρός μίλησε για τη συμμετοχή του στο J2US, αλλά και για την τρυφερή σχέση του με τον πατέρα του, τον σπουδαίο ηθοποιό, ενώ αποκάλυψε πως έχει δεχθεί bullying για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που είχε με εκείνον.

Νίκος Μπάρκουλης: «Στο σχολείο μου έλεγαν, “ο μπαμπάς σου είναι γέρος, δεν μπορεί να παίξει μαζί σου μπάλα”»

«Έλεγαν διάφορα, όπως αυτό που μου έχει μείνει στο μυαλό, ότι «ο πατέρας σου είναι γέρος και δεν μπορεί να παίξει μπάλα». Πήγαινα σπίτι, έπαιρνα ένα φύλλο χαρτί Α4 και το έκανα μπαλάκι και το πετούσα στον πατέρα μου για να παίξουμε, εφόσον δεν μπορούσε αλλιώς. Είχα μια συζήτηση κάποια στιγμή για τα παιδικά χρόνια και έλεγα γιατί όλα αυτά. Είναι ξεκάθαρα από το σπίτι όλα αυτά που έλεγαν», είπε αρχικά ο Νίκος Μπάρκουλης.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήταν εκπληκτικός άνθρωπος. Δεν χρειαζόταν να μιλήσει για πολλά πράγματα. Το βλέμμα του, μου έκανε πάντα εντύπωση, χωρίς να λέει κάτι, απλά μόνο που σε κοιτούσε. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ το βλέμμα του».

«Τώρα συνειδητοποιώ ποιος ήταν ο πατέρας μου»

«Η μάνα μου έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στα πρώτα μου χρόνια. Δεν γύρισε ποτέ να μου πει «είσαι ο γιος του Μπάρκουλη», ήμουν ένα απλό παιδί. Είχαν ακουστεί πολλά για τον πατέρα μου και τη μητέρα μου, αλλά αν δεν γνωρίσεις κάποιον από κοντά, δεν μπορείς να έχει γνώμη», σημείωσε για τη μητέρα του.

Τέλος, αναφέρθηκε στο J2US και στο τι ήθελε από εκείνον ο ηθοποιός: «Ήξερα ποιος είναι ο πατέρας μου, αλλά δεν μπορούσα να το καταλάβω όπως το καταλαβαίνω τώρα, στα 20 μου. Τώρα συνειδητοποιώ ποιος ήταν ο πατέρας μου, ειδικά από τη στιγμή που μπήκα στο Just The Two Of Us, τώρα καταλαβαίνω το όνομα και του πατέρα μου και ποιος ήταν».

T

«Ο πατέρας μου με κοιτούσε στα μάτια και μου έλεγε να γίνω καλός άνθρωπος. Από όταν άρχισα να μαθαίνω τις λέξεις μέχρι την ηλικία που έφυγε, άκουγα μόνο αυτό. Ήθελε να είμαι καλός άνθρωπος και να είμαι καλός μέσα μου. Ήθελε να γίνω ποδοσφαιριστής ή ηθοποιός», είπε ο Νίκος Μπάρκουλης.

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης είχε παντρευτεί τέσσερις φορές κι είχε αποκτήσει τρία παιδιά, τη Βίκυ τον Ανδρέα και το Νικόλαο - Γεώργιο. Ζούσε με την τελευταία του σύζυγο, την Μαρία και τον Νικόλα στο Νέο Ηράκλειο, και τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Έφυγε από τη ζωή στις 23 Αυγούστου 2016 σε ηλικία 80 ετών από καρδιοαναπνευστικά προβλήματα μετά από πολύμηνη παραμονή στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα».

Ερωτευμένος με τραγουδίστρια ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη- Η δήλωση για τη σύντροφό του

ε πελάγη ευτυχίας φαίνεται ότι πλέει Νίκος Μπάρκουλης, ο οποίος τη φετινή σεζόν συμμετέχει στο J2US και εμφανίζεται στη σκηνή μαζί με την Εβελίνα Νικόλιζα. Με αφορμή τη συμμετοχή τους στο μουσικό σόου του Alpha, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και η δημοσιογράφος ζήτησε από τους δύο καλλιτέχνες να δείξουν την εικόνα που βρίσκεται ως φόντο στα κινητά τους τηλέφωνα. 

«Έχω στην οθόνη του κινητού μου έχω φωτογραφία με την κοπέλα μου. Είμαι αρκετά in love» παραδέχτηκε ο 20χρονος γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη. Θυμίζουμε ότι ο νεαρός παίκτης πριν από λίγες ημέρες είχε αποκαλύψει και το όνομα της συντρόφου του μέσα από ένα βίντεο στο youtube κανάλι της Εβελίνας Νικόλιζα.

«Η κοπέλα μου είναι η Natasha Kay και είναι τραγουδίστρια. Έχω μπλέξει με τραγουδιστές, παρτενέρ τραγουδίστρια, κορίτσι τραγουδίστρια, είναι στο αίμα μου απ' ό,τι φαίνεται». Η Natasha Kay, πρόσφατα, παρουσίασε το νέο της single με τίτλο «Lockdown», που κυκλοφορεί μαζί με music video από την Panik Records. Σύγχρονος ήχος, catchy στίχος στα ελληνικά και τα αγγλικά και η αστείρευτη ενέργεια της Natasha Kay, συνθέτουν ένα pop anthem που ακούγεται δυνατά.

T

Στο «Lockdown», που κυκλοφορεί μετά τα hits «Upgrade» και «Bunda», η Natasha Kay, η οποία βραβεύτηκε ως teen icon στα MAD VMA 2019 και στη διοργάνωση του 2020 έκλεψε τις εντυπώσεις σε ένα μοναδικό act με τις MEΛISSES, αποκαλύπτει ακόμα μία πτυχή του ταλέντου της, γράφοντας τους στίχους. Τη μουσική και την παραγωγή υπογράφει ο OGE. Το single συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό και ιδιαίτερης αισθητικής music video σε σκηνοθεσία Petros Nikolintais.

«Όλοι νομίζουν ότι έχω την περιουσία του πατέρα μου και ότι περνάω καλά, δεν ξέρει κανείς τι έχω πολεμήσει για να χαμογελάω»

Σε νεαρή ηλικία αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες. Ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στην Ελεονώρα Μελέτη ότι πάσχει από τη νόσο του Crohn, ένα αυτοάνοσο νόσημα που τον ταλαιπωρεί από την ηλικία των 11 ετών. «Μου είχε σταματήσει την ανάπτυξη και έχανα μόνο κιλά. Είχα πόνους απίστευτους. Έχασα την πρώτη γυμνασίου και ούτε από το κρεβάτι δεν μπορούσα να σηκωθώ» ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά, ενώ μίλησε και για το γεγονός ότι δεν του επέτρεψαν τουλάχιστον να δώσει εξετάσεις για να περάσει την τάξη. 

T

Ακόμη αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε η μητέρα του όταν εκείνος ήταν 10 ετών. «Η μητέρα μου, όταν ήμουν 10 ετών, διαγνώστηκε με καρκίνο στη μήτρα και έκανε αφαίρεση. Όταν όλοι νομίζουν ότι έχω την περιουσία του πατέρα μου και ότι περνάω μόνο καλά, ρε φίλε για να χαμογελάω δεν ξέρει κανείς τι έχω τραβήξει και τι έχω πολεμήσει. Πρώτα από όλα πολέμησα με τον εαυτό μου για να μείνω δυνατός δίπλα στη μάνα μου. Έχασα τα αισθήματά μου για να είμαι δυνατός να προσέχω τη μάνα μου».

Όλες οι ειδήσεις

Εισβολέας: «Είχαμε κόντρα με τον Mad Clip» - Το ξύλο από τους δασκάλους και η δυσλεξία

Μάρκος Σεφερλής: «Έχω φιλήσει γυναίκα στην σκηνή» - Η στιγμή που ζήλεψε η Έλενα Τσαβαλιά

Ίντρις Έλμπα: «Κανείς δεν με πίστευε ότι είχα Covid-19, έλεγαν ότι πληρώνομαι»

Μιχάλης Οικονόμου - Γιώργος Μακρής: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Σοφία Μανωλάκου για τον τέταρτο ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμό: «Πέφτω από τα σύννεφα»

J2USηθοποιόςΝίκος ΜπάρκουληςΑνδρέας Μπάρκουληςbullying