Lifestyle | 26.01.2019 14:13

Πέθανε γνωστή παίκτρια του «Top Chef» (pics)

Newsroom

Την τελευταία της πνοή άφησε η κορυφαία σεφ και παίκτρια του ριάλιτι «Top Chef», Φατίμα Αλί, μετά από πολύμηνη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Με ανακοίνωσή της η παραγωγή του παιχνιδιού εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους συγγενείς της άτυχης κοπέλας.

«Οι άνθρωποι δεν ερωτεύτηκαν απλά τη μαγειρική της, αλλά ερωτεύτηκαν την προσωπικότητά τους και την καρδιά της», αναφέρεται στο μήνυμα της παραγωγής.

Το τελευταίο post στο προφίλ της στο Instagram έγινε από την οικογένειά της και μέσα από αυτό εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για τα μηνύματα συμπαράστασης.

T

Πριν από αυτό, η 29χρονη κοπέλα ενημέρωσε τους ακολούθους της για την περιπέτεια υγείας της. «Έχετε καιρό να ακούσετε νέα μου, ίσως οι περισσότεροι να έχετε καταλάβει γιατί. Δυστυχώς, είμαι άρρωστη και όσο περνά ο καιρός χειροτερεύω. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε για μένα είναι να προσευχηθείτε. Ελπίζω να με συγχωρέσουν όσοι τους πλήγωσα. Ευχαριστώ εκατομμύρια φορές εκείνους που με έκαναν να χαίρομαι. Θα προσπαθώ να σας κρατώ ενήμερους».

T

Εκατοντάδες ήταν τα μηνύματα συμπαράστασης κάτω από τις φωτογραφίες της. 

T
T

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

θάνατοςΣΕΦTop Chefπαίκτρια