Lifestyle|05.11.2021 12:32

Τάσος Ξιαρχό: «Κάνω restart» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Newsroom

«Διέγραψα τις αναρτήσεις μου, για να μηδενίσω και να ξεκινήσω από την αρχή» δήλωσε ο Τάσος Ξιαρχό, που έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, έπειτα από το εξιτήριο που έλαβε από το νοσοκομείο

Ο 29χρονος χορογράφος, τις τελευταίες ώρες, προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις μετά από αναρτήσεις που έκανε, το βράδυ της Κυριακής (31/10), όπου σχολίαζε με ανάρμοστο τρόπο το σώμα και το ντύσιμο μίας κοπέλας σε εστιατόριο. «Θεώρησα ότι είναι μια πολύ ωραία αρχή. Να έχω μόνο μια πολύ αγαπημένη μου φωτογραφία και επειδή είχα κάποια ποστ με κάποιους ανθρώπους που με είχαν κατηγορήσει, είπα να τα σβήσω όλα και να ξεκινήσω κάτι όμορφο από την αρχή. Δεν ήταν κάτι σημαντικό, ήταν κάτι της στιγμής» επισήμανε.

Σε ερώτηση εάν αισθάνεται ότι κάποιοι φίλοι του τον πρόδωσαν, αρκέστηκε ν' απαντήσει ότι ήθελε να τα σβήσει για να νιώσει ανακούφιση πάνω σε αυτό. «Κάνω ένα ωραίο ξεκαθάρισμα για να ξεκινήσω από αύριο να διορθώνω τα λάθη μου και να δω τι είναι σωστό και τι όχι».

Μαίρη: «Νιώθω τρομερές τύψεις, δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο»

Η κοπέλα που στοχοποιήθηκε από τον Τάσο Ξιάρχο, μίλησε το πρωί της Τετάρτης (3/11) στην ίδια εκπομπή και ανέφερε ότι: «Επειδή όλο αυτό που φέρνει στρες και δεν θέλω να χάσω τη δουλειά μου, έχω πάρει μερικές μέρες άδεια και μένω στο σπίτι λίγο να πάρω τον χρόνο μου, να ηρεμήσω, να συγκροτηθώ κι εγώ. Εγώ έστειλα ένα προσωπικό μήνυμα, να απολογηθεί, να το λύσουμε και να τελειώσει το θέμα εκεί. Με πείραξε πάρα πολύ και με πείραξε ακόμα πιο πολύ ότι ενώ βλέπουμε έναν άνθρωπο να ταλαιπωρείται πάρα πολύ, ψυχολογικά να πέφτει και δεν του δίνουμε τον χώρο του να ανασυγκροτηθεί, να ζητήσει τη βοήθεια σωστά από τους ανθρώπους που πρέπει. Δεν είναι αστείο να παίζουμε με τέτοιες ψυχολογικές καταστάσεις, δεν είναι παιχνίδι. Νιώθω τρομερές τύψεις, νιώθω πάρα πολύ άσχημα, εγώ δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο». 

Και συνέχισε: «Να ζητήσει βοήθεια, να μην ντρέπεται γι’ αυτό. Ειλικρινά, θέλω να ακούσω ένα συγγνώμη. Δεν θέλω να βγει στα κανάλι ή να κάνει στόρι. Αυτές οι κινήσεις για μένα δεν είναι απαραίτητες, μπορούσαμε να το λύσουμε μεταξύ μας».

Τάσος Ξιαρχόνοσοκομείοχορογράφοςεξιτήριο