Lifestyle|09.11.2021 13:59

Έξαλλη η Sarah Jessica Parker με τις ηλικιακές διακρίσεις: «Γερνάω, τι θέλετε να κάνω, να εξαφανιστώ;»

Newsroom

Αφήστε τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) και τις φίλες της από το «Sex and the City» να μεγαλώσουν όμορφα και να αγοράσουν τελείως σουρεαλιστικά σπίτια στο Μανχάταν... με την ησυχία τους! Η αναβίωση της σειράς «Sex and the City» με την κυκλοφορία 10 νέων επεισοδίων στο HBO - υπό τον τίτλο «And Just Like That» - έφερε διάφορα σχόλια αναφορικά με την επιστροφή της Κάρι Μπράντσο και των κομψών φιλενάδων της. Πολλοί θιασώτες της σειράς δεν μπορούν παρά να αναρωτηθούν για ποιο λόγο το σόου επιστρέφει μετά από όλα αυτά τα χρόνια.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σχολιάζει όλες τις αντιδράσεις σε συνέντευξή της στη Vogue και μιλά για ηλικιακές διακρίσεις και το «ageism» των social media. «Υπάρχουν τόσα πολλά μισογυνίστικα σχόλια για εμάς (σ.σ τις γυναίκες) που δεν θα γίνονταν ποτέ για έναν άντρα. Θα πρέπει είτε να είσαι 35 ετών ή να είσαι συνταξιούχος στη Φλόριντα. Εκεί ανάμεσα υπάρχει και ένα κεφάλαιο που παραλείπεται». 

Σχολιάζοντας τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media, όπου η ηθοποιός ήταν σχεδόν άβαφη και με γκρίζα μαλλιά είπε: «Τρώω έξω με τον Άντι Κοέν που έχει ένα κεφάλι με γκρίζα μαλλιά. Είναι καταπληκτικός και αυτό είναι ok για εκείνον. Για μένα όμως όχι;  Δεν ξέρω τι να πω στους ανθρώπους στα social media. Όλοι έχουν κάτι να πουν. Ο ένας λέει "έχεις πολλές ρυτίδες" ο άλλος "γιατί δεν έχεις ρυτίδες". Σχεδόν νιώθω ότι οι άνθρωποι δεν θέλουν να είμαστε ευτυχισμένοι εδώ που έχουμε φτάσει. Σαν να χαίρονται με το να μην είμαστε ευχαριστημένοι με το ποιοι είμαστε σήμερα. Είτε έχουμε επιλέξει να μεγαλώνουμε με φυσικό τρόπο και να μην μοιάζουμε τέλειοι είτε κάνοντας κάτι που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα».

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Γερνάω, τι να κάνω, να εξαφανιστώ

Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Ξέρω πως μοιάζω. Δεν έχω επιλογή. Δηλαδή τι μπορώ να κάνω για αυτό; Να σταματήσω να μεγαλώνω; Να εξαφανιστώ;» 

Η αναβίωση του Sex and the City που θα κάνει πρεμιέρα στο HBO τον επόμενο μήνα θα ακολουθήσει την Κάρι, τη Μιράντα και την Σαρλότ στο επόμενο στάδιο της 30χρονης φιλίας τους και την περιπλοκότητα των 50+. Είναι γνωστό ότι η Κιμ Κατράλ δεν θα συμμετέχει.

Σε δηλώσεις της η Κρίστιν Ντέιβις θεωρεί άδικο να ενδιαφέρει τους θεατές μόνο η νεανική version της παρέας του Sex and The City. Γιατί oι ζωές των γυναικών να είναι πιο ενδιαφέρουσες στα 30 τους; Και δεν είναι πιο ενδιαφέρον να δούμε πώς έχουν εξελιχθεί; Η Νίξον από την άλλη συμπλήρωσε: «Μου αρέσει που δεν προσπαθούμε να νεανίσουμε». 

Οι βετεράνοι του Sex and the City,  Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Evan Handler και Willie Garson (που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή) θα συμμετέχουν στο πολυαναμενόμενο «And Just Like That».

Sex and the City: Η Nicole Ari Parker είναι η αντικαταστάτρια της Kim Cattrall στο And Just Like That

Η Νικόλ Άρι Πάρκερ (Nicole Ari Parker), η οποία έχει γίνει γνωστή από τη σειρά Empire» αλλά και την ταινία Boogie Nights», θα αντικαταστήσει την Κιμ Κατράλ (Kim Cattrall), ως το τέταρτο μέλος της διάσημης γυναικείας παρέας του «Sex and the City».

ηλικίαδιακρίσειςAnd Just Like ThatVogueΣάρα Τζέσικα ΠάρκερSex and the City