Lifestyle|22.11.2021 12:00

Adele: Η γκάφα του δημοσιογράφου Matt Doran που πήγε να της πάρει συνέντευξη και δεν είχε ακούσει τα τραγούδια του «30»

Newsroom

Ένας καταντροπιασμένος δημοσιογράφος από την Αυστραλία προσπαθεί να εξηγήσει τα ανεξήγητα. Πέτρα του σκανδάλου η Αντέλ (Adele), στην οποία κλήθηκε να πάρει αποκλειστική συνέντευξη στο πλαίσιο της προώθησης του νέου της άλμπουμ «30». Ο παρουσιαστής της εκπομπής Weekend Sunrise του Channel Seven, Matt Doran, «πέταξε» στο Λονδίνο για να πάρει συνέντευξη από την τραγουδίστρια. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Guardian, η συγκεκριμένη συνέντευξη επρόκειτο να είναι η μοναδική που θα παραχωρούσε η Αντέλ σε αυστραλιανό μέσο και κόστισε πολλά χρήματα στον σταθμό.

Φέρεται να αποτελούσε μέρος μίας συμφωνίας «πακέτο» που περιελάμβανε πλάνα από την συναυλία «One Night Only» της τραγουδίστριας καθώς και τα δικαιώματα προβολής της συνέντευξης στην Όπρα στο CBS. Το ποσό λέγεται ότι έφτασε τα 1 εκατ. δολάρια Αυστραλίας! 

Η γκάφα του δημοσιογράφου Matt Doran που πήγε να πάρει συνέντευξη στην Adele

Ο δημοσιογράφος Matt Doran φαίνεται ότι έκανε το τραγικό λάθος να παραδεχθεί στην τραγουδίστρια ότι είχε ακούσει μόνο ένα κομμάτι από το τελευταίο της άλμπουμ με τίτλο «30».  Η συνέντευξη κατέληξε σε φιάσκο, με την Sony να απαγορεύει πλέον στο Channel 7 να την προβάλλει. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Αντέλ (Adele) ρώτησε τον δημοσιογράφο πώς του φάνηκε το τέταρτο άλμπουμ της. «Δεν το έχω ακούσει» απάντησε εκείνος.

Διεθνή ΜΜΕ μετέδωσαν ότι η Adele εκνευρίστηκε και έφυγε ενοχλημένη διακόπτοντας τη συνέντευξη με τον Matt Doran. Αυτό το διαψεύδει κατηγορηματικά ο Αυστραλός δημοσιογράφος, σημειώνοντας ότι, αντιθέτως, η συνέντευξη κράτησε περισσότερο από τον προγραμματισμένο χρόνο. 

Ο συνάδελφος του Doran, Peter Ford, χαρακτήρισε το περιστατικό ντροπιαστικό και τελείως ασύμβατο με τον χαρακτήρα του Doran. Η συγγραφέας Tarla Lambert με τη σειρά της ήταν πιο επικριτική, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν χιλιάδες ικανοί και ταλαντούχοι ρεπόρτερ που βρίσκονται στο περιθώριο και θα σκότωναν για την ευκαιρία που δόθηκε στον Doran. «Το γεγονός ότι αυτός θεώρησε λογικό να πάει να πάρει συνέντευξη από μία από τις πιο επιδραστικές γυναίκες του κόσμου, χωρίς να τη ρωτήσει για τη δουλειά της, αποτελεί επαρκή λόγο για να δοθεί μια ευκαιρία σε αυτούς τους νέους επαγγελματίες», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Αν και υπήρξαν πολλοί που ... δικαιολόγησαν τον δημοσιογράφο, τα περισσότερα σχόλια ήταν «καταπέλτης». Όπως τόνισε ο Doran στο Australian, δεν είχε ιδέα ότι είχε στην κατοχή του το άλμπουμ (το οποίο λέγεται ότι του είχε σταλεί με e-mail που ποτέ δεν άνοιξε). «Ήταν αποτέλεσμα λάθους και όχι σνομπ αδιαφορίας», σημείωσε ο παρουσιαστής. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Adele δεν αποχώρησε νευριασμένη. Αντίθετα η συνομιλία τους κράτησε περισσότερο από ό,τι είχε συμφωνηθεί. «Κυρίως μιλήσαμε για το άλμπουμ της. Της είπα: "Δυστυχώς είχα το προνόμιο να ακούσω μόνο το Easy On Me και όχι τα υπόλοιπα κομμάτια"».

 

Οι χρήστες του Twitter ξεσπάθωσαν. «Όλος ο πλανήτης ακούει το "30" εκτός από τον κύριο δημοσιογράφο» έγραψαν κάποιοι, ενώ άλλος έγραψε: «Είχε αρκετό χρόνο στην πτήση που του χρυσοπλήρωσαν να μελετήσει για τη συνέντευξη».  Τι να πει και ο Matt Doran; Χρησιμοποιώντας τα δικά της λόγια αναφωνεί: «Go easy on me, Adele»!

ΑυστραλίατραγούδιασυνέντευξηδημοσιογράφοςΑντέλάλμπουμ