Lifestyle|22.12.2021 10:25

Μιμή Ντενίση: Χιούμορ με δόντια σε Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλο - «Είστε στούρνοι, δείτε πρώτα την παράσταση»

Newsroom

Η Μιμή Ντενίση ήταν καλεσμένη την Τρίτη (21/12), στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία, στη νέα της ταινία « Σμύρνη μου αγαπημένη» και οι τόνοι ανέβηκαν με την ηθοποιό να τονίζει χιουμοριστικά πως δεν μπορεί να συζητά «με ανθρώπους που δεν γνωρίζουν». Τη Δευτέρα οι παρουσιαστές της εκπομπής, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος είχαν καλέσει τον Βασίλη Μπισμπίκη, στον οποίο και οι δύο είπαν ότι είδαν την παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» και τη λάτρεψαν.

Σε... παράλληλο μήκος κύματος, η Μιμή Ντενίση «κατηγόρησε» τους παρουσιαστές ότι δεν είδαν τη δική της παράσταση, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μιλήσει μαζί τους ουσιαστικά. «Βλέπετε παραστάσεις λόγω φιλίας, όχι αξίας» είπε σε Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλο, αποκαλώντας τους (χιουμοριστικά) «στούρνους»! 

Μιμή Ντενίση στους παρουσιαστές του «Στούντιο 4» - «Δεν θα ερχόμουν γιατί δεν έχετε δει την παράσταση»

«Η καριέρα μου άλλαξε από το 2013 και μετά, συνειδητά», είπε αρχικά η Μιμή Ντενίση, με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου να της λέει: «Είπες δηλαδή, τώρα εγώ τελείωσα με τους μεγάλους ρόλους, θέλω να κάνω μόνο μεγάλα έργα, ας πούμε». «Μα μεγάλος ρόλος είναι και αυτός, ο σπουδαιότερος. Δεν τελείωσα με τους μεγάλους ρόλους. Αχ, ανήκετε στις μειονότητες. Είστε δύο άτομα που δεν έχετε ιδέα», τόνισε στη συνέχεια η Μιμή Ντενίση.

«Εάν υπήρχε ένας λόγος, που δεν θα ερχόμουν, γιατί μου αρέσει πάρα πολύ η εκπομπή σας, είναι γιατί δεν έχετε δει την παράσταση, όχι ως αντίποινα. Γιατί στο σημείο της καριέρας που είμαι εγώ, θέλω να συζητάω ουσιαστικά, δεν θέλω να μιλάω στον αέρα. Και κάποιος που δεν έχει δει τίποτα, δεν μπορεί να κάνει ουσιαστική συζήτηση μαζί μου», προσέθεσε η Μιμή Ντενίση. «Τη συγγνώμη μας δεν τη δέχεσαι;», είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, από την πλευρά του, με τη Μιμή Ντενίση να του απαντά «όχι. Εσείς βλέπετε παραστάσεις βάσει φιλίας και εγώ θέλω να τις βλέπετε βάσει αξίας. Σιωπή!».

Λίγο αργότερα, αναφερόμενη στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», η Μιμή Ντενίση είπε το εξής: «Το μόνο που μας ενώνει είναι ότι συμπαθούμε και οι δυο τη Δέσποινα Βανδή, τίποτα άλλο. Θα δείτε την ταινία, γιατί είστε στούρνοι και δεν ξέρετε το πρώτο μέρος, και μετά θα δείτε την παράσταση». «Ξέρετε άλλον ηθοποιό που να έχει κάνει τόσες επιτυχίες με δικά του έργα; Να μου πείτε, εσείς οι θεατρόφιλοι», διερωτήθηκε η κυρία Ντενίση, με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου γελώντας να προσπαθεί να δώσει τέλος στην ένταση.

Μιμή Ντενίση ξεκαθαρίζει: «Δεν έγινα έξαλλη - Είναι φίλοι μου εδώ και χρόνια»

Η Μιμή Ντενίση, με μια ανάρτησή της στο Instagram λίγο αργότερα, σχολίασε δημοσιεύματα που έγραψαν ότι έγινε έξαλλη κατά τη διάρκεια συνέντευξή της. Η Μιμή Ντενίση, μετά τη συνέντευξή της στην εκπομπή «Στούνιο 4» της ΕΡΤ, στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, ανέβασε μια φωτογραφία όπου ποζάρει με τους δύο παρουσιαστές. «Ποτέ δεν θα τους προσέβαλα και ποτέ δεν θα γινόμουν έξαλλη μαζί τους. Η στενή μας σχέση δημιουργεί μια άνεση που ίσως δεν είναι συνηθισμένη στα τηλεοπτικά πλατό», εξήγησε μεταξύ άλλων, η Μιμή Ντενίση.

 

Συγκεκριμένα έγραψε: «Είναι φίλοι μου εδώ και παρά πολλά χρόνια. Έχουμε κάνει άπειρες συνεντεύξεις και εξώφυλλα μαζί. Ποτέ δεν θα τους προσέβαλλα, και ποτέ δεν θα γινόμουν έξαλλη μαζί τους. Η στενή μας σχέση δημιουργεί μια άνεση που ίσως δεν είναι συνηθισμένη στα τηλεοπτικά πλατό.

Ούτε έγινα έξαλλη που δεν είχαν δει την παράσταση μου, ούτε νευρίασα με τίποτα, ούτε θα ήθελα ποτέ να τους προσβάλλω. Η κουβέντα ήταν στα πλαίσια του χιούμορ και της φιλίας μας. Και ξαφνικά διαβάζω στα σάιτ ότι τους έβρισα, καμία σχέση με την πραγματικότητα. Λυπάμαι που είναι όλοι έτοιμοι να δουν κακίες εκεί που δεν υπάρχουν. Νάνσυ και Θανάση σας αγαπώ κ σας ευχαριστώ για την ωραία εκπομπή».

ταινίαηθοποιόςΝάνσυ ΖαμπέτογλουΣμύρνηΕΡΤ1Μιμή ΝτενίσηΘανάσης Αναγνωστόπουλος