Lifestyle | 30.12.2021 10:00

Χρήστος Κιούσης: Εκνευρίστηκε με σχόλιο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στο Twitter - «Η σιωπή είναι χρυσός»

Newsroom

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε ο παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα», Χρήστος Κιούσης στο Twitter, μετά από απάντηση που έδωσε σε χρήστη των social που αναφέρθηκε στον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τις αποκαλύψεις για δημοσίευση βίντεο πρώην συντρόφων του στο διαδίκτυο χωρίς τη συναίνεσή τους. Με αφορμή τα κρούσματα κορονοϊού που ανακοινώθηκαν προχθές, ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα έγραψε: «Όταν έλεγε για "το τελευταίο μίλι" μήπως εννοούσε "το πράσινο μίλι;" 21.657 #κρουσματα».

Αντιδρώντας, ένας σχολιαστής του απάντησε: «Το 21.657# κρούσματα τι είναι; Τα βίντεο του κολλητού σας στο διαδίκτυο;». «Ο αριθμός αναμονής σου για #ΜΕΘ», ήταν η ανταπάντηση του Χρήστου Κιούση.

Ο παρουσιαστής επανήλθε μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το τελευταίο tweet του, σημειώνοντας: «Αγαπητοί σχολιαστές. Το παρακάτω δεν είναι ευχή, όπως βόλεψε να γράψετε, αλλά η ωμή πραγματικότητα του success story: Το Τελευταίο Μίλι. Κατά τα λοιπά γράφω επωνύμως χωρίς να διαθέτω βουλευτική ή άλλη ασυλία! Καλή Πρωτοχρονιά, μείνετε μακριά από τις αχρειάστες ΜΕΘ. Εμβολιαστείτε!».

Πολλοί χρήστες απάντησαν και σε αυτό το tweet του Χρήστου Κιούση. «Φίλε Χρήστο, καμιά φορά η σιωπή είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος. Έκανες ένα λάθος χθες, μην το συνεχίζεις και σήμερα. Καλή χρονιά», σχολίασε κάποιος στο Twitter. «Κρίμα… σας πήρε η κατηφόρα….το ένα λάθος πάνω στο άλλο…. Κανάκη κλείστο το μαγαζάκι» έγραψε ένας άλλος.

«Κακό χιούμορ σε μία κακή περίοδο για όλους σας. Ζείτε την προσωπική σας απομυθοποίηση κι αν πραγματικά πιστεύετε πως έχετε καθαρή συνείδηση, τότε το καλύτερο θα ήταν να αποφύγετε τέτοιου είδους τοποθετήσεις. Κάποιες φορές, η σιωπή είναι χρυσός» ήταν μία άλλη ανάρτηση.

Αντώνης ΚανάκηςβίντεοΡάδιο ΑρβύλαΣτάθης ΠαναγιωτόπουλοςΧρήστος Κιούσης