Lifestyle | 31.12.2021 08:00

Tα ζώδια σήμερα 31 Δεκεμβρίου: Παρθένε, βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο

Newsroom

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στο ζώδιο του Τοξότη θα υπάρξει ανάγκη για άμεση δράση, για περιπέτειες, για νέες εμπειρίες. Φιλοσοφημένος θα είναι ο τρόπος σκέψης, φεύγει η προσκόλληση, η αισιοδοξία θα δώσει την ώθηση να διαφοροποιηθεί η οπτική προσέγγισης, στις ενέργειες θα υπάρξει αυθορμητισμός.

Στον επαγγελματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέες προτάσεις και καινούργιες συνεργασίες, τα συντονισμένα βήματα θα ανοίξουν τον δρόμο για βελτίωση και άνοδο. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι απελευθερωμένες, ενδεχομένως να εκδηλωθεί προτίμηση στις χαλαρές σχέσεις και όχι στις δεσμευτικές.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και σύνοδο με τον Άρη θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές, αν δεν υπάρξει αυτοσυγκράτηση η συναισθηματική ορμή θα οδηγήσει σε ανυπόμονες ενέργειες και λανθασμένες επιλογές. Τα βήματα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα και συγκρατημένα, οι παρορμητικοί χαρακτήρες απαραίτητο θα είναι να οριοθετήσουν τις αντιδράσεις τους.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, ο ορθολογισμός και η αντικειμενική σκέψη θα βοηθήσουν στη συναισθηματική ισορροπία. Λύσεις θα βρεθούν σε θέματα που δημιουργούν άγχος και προβληματισμό, φεύγουν τα εμπόδια.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, επικεντρώνεις όλη σου την προσοχή στην καθημερινότητα και σε υποχρεώσεις στην δουλειά. Το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση στην προσωπική σου ζωή και σε πιθανές οικονομικές υποθέσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Διαφωνίες μπορείς να υπάρξουν σε οικονομικά ζητήματα που πιθανά να προκύψουν στις συνεργασίες σου. Δεν είναι κατάλληλη η μέρα για να λύσεις υποθέσεις. Η καθημερινότητα θα σε φορτίσει καθώς αυξάνονται σημαντικά οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες σε όλα τα επίπεδα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, το πρωί ενισχύει το άγχος και τη νευρικότητα σε καθημερινό επίπεδο δημιουργώντας προβλήματα στη δουλειά. Μετά το μεσημέρι, ήρθε η στιγμή να κοινωνικοποιηθείς καθώς επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εμπόδια στην καθημερινότητα μπορεί να σε απογοητεύσουν, όμως θα πρέπει να δείξεις ψυχικό σθένος και να ξεπεράσει τις δυσκολίες στη δουλειά που μπορεί να σου δίνουν τώρα. Μετά το μεσημέρι αφιέρωσε χρόνο στις συνεργασίες σου καθώς μπορείς να φέρεις τις απαραίτητες ισορροπίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, το πρωί δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει στο να πάρεις αποστάσεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει λόγω ανασφάλειας. Μετά το μεσημέρι στρέφεις την προσοχή σου σε καθημερινά ζητήματα πόσο δημιουργούν εκνευρισμό.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Γεγονός είναι ότι έχεις αναλάβει αρκετές υποχρεώσεις που μπορεί να δημιουργούν την ανάγκη για αρκετό τρέξιμο. Το ασφυκτικό πρόγραμμα θα σου δημιουργήσει άγχος, όμως θα πρέπει να αντιληφθείς γρήγορα ότι η γκρίνια δεν θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, την επόμενη χρονική περίοδο θέματα με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους έρχονται στο προσκήνιο. Το απόγευμα αλλά και το βράδυ ενισχύει την κυκλοθυμία και τον εγωισμό προκαλώντας νευρικότητα στο οικογενειακό περιβάλλον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κόντρες σε οικονομικά θέματα απασχολούν συμφωνίες και θέματα ακίνητης περιουσίας. Είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους καθώς οι προστριβές που μπορεί να προκύψουν δεν εξυπηρετούν επί της ουσίας αυτό που θέλεις να πετύχεις.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, από σήμερα ανοίγει μία περίοδος μπροστά σου που θέματα υλικών και συναισθηματικών αναγκών θα σε απασχολήσουν έντονα. Το απόγευμα αναστατώνει τις σχέσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που εμφανίζονται και πάλι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να μην εμπλακείς σε κόντρες με πρόσωπα που θέλεις να πραγματοποιήσεις συμφωνίες εμπορικής φύσεως καθώς οι οικονομικές διαφωνίες δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν σήμερα. Δεν αποκλείεται να περιμένεις χρήματα που σου οφείλονται, δύσκολα θα γευτείς αυτή την ευχαρίστηση την συγκεκριμένη μέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σήμερα βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο προσπαθώντας να διεκδικήσεις τον χώρο και τις ανάγκες σου στο περιβάλλον που κινείσαι. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να προκαλέσει εκνευρισμό σε φιλικές σχέσεις για οικονομικούς λόγους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο στον επαγγελματικό χώρο καθώς διεκδικείς το καλύτερο για εσένα. Πρόσεξε γιατί μπορεί να γίνεις άδικος με τους γύρω σου και να μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, σήμερα μπαίνεις σε μία περίοδο απολογιστικού χαρακτήρα που θα εντείνει την εσωστρέφεια. Το απόγευμα εντείνει νευρικότητα και απολυτότητα επηρεάζοντας προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους στις συνεργασίες και το επαγγελματικό περιβάλλον καθώς με ευκολία αυξάνεται η ένταση και προκύπτουν σημαντικές διαφωνίες. Αφιέρωσε χρόνο ώστε να σκεφτείς τι πραγματικά θέλεις να επιτύχεις στα επαγγελματικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, σήμερα στρέφεις την προσοχή σου το επόμενο χρονικό διάστημα σε φιλικές παρέες και ομαδικές προσπάθειες που σε ενθουσιάζουν. Το απόγευμα δεν σου επιτρέπει να απολαύσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον, κατήφεια και εσωστρέφεια σε πολιορκούν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η δυσκολία στην συγκέντρωση είναι αυτό που επηρεάζει την ημέρα και μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και παραλήψεις στο εργασιακό περιβάλλον. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και άφησε τη νευρικότητα στην άκρη καθώς σε δυσκολεύει περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σήμερα δεν έχεις περιθώριο από το να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου που έρχονται με φόρα στο προσκήνιο. Το απόγευμα προκαλεί καχυποψία σε φιλικές σχέσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να συζητήσεις με ψυχραιμία πιθανές διαφωνίες που μπορεί να έχεις με πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να είναι η περίεργη διάθεσή σου που δεν σου επιτρέπει να είσαι αντικειμενικός και σε οδηγεί σε έντονη καχυποψία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, σήμερα νιώθεις την ανάγκη να στραφείς στο ευρύτερο περιβάλλον σου και να περάσεις υπέροχα με τις παρέες σου. Το απόγευμα με ευκολία μπορεί να μεταφέρει την ένταση από την καριέρα στη σχέση σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε επαγγελματικές υποθέσεις που μπορεί να σου προκαλούν νευρικότητα. Να θυμάσαι ότι δεν είναι η καλύτερη μέρα για να συζητήσεις οικονομικά θέματα καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρξουν αντιδικίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα αυξάνει την εσωστρέφεια κατακόρυφα. Ζητήματα οικονομικής φύσεως έρχονται στην επιφάνεια και σε απασχολούν. Το απόγευμα μπορεί να οδηγήσει σε γκρίνια και δυσθυμία που θα επηρεάσει δυσάρεστα τις σχέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι απαραίτητο να περιορίσεις αμέλεια και συμπεριφορές που δεν θα σε βοηθήσουν να αποδώσεις τα αναμενόμενα. Προσοχή σε εντάσεις που μπορεί να προκληθούν από το πουθενά και θα δημιουργήσουν σημαντικά ζητήματα στις συναδελφικές σχέσεις.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, το πρωί ενισχύει την κατήφεια και την ανασφάλεια επηρεάζοντας σημαντικά οικονομικές σχέσεις και προσωπική ζωή. Το μεσημέρι σε βοηθά να βρεις το κέφι και την αισιοδοξία σου δημιουργώντας μοναδικές προϋποθέσεις για διασκέδαση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μην απογοητεύεσαι με οικονομικές υποθέσεις που δεν έχουν την κατάληξη που θέλεις καθώς με ψυχραιμία μπορείς να ξεπεράσεις τα οποία εμπόδια. Είναι σημαντικό να δώσεις την απαιτούμενη προσοχή σε επαγγελματικές προτάσεις που ανοίγουν νέους ορίζοντες σε όλα τα επίπεδα.

αστρολογικές προβλέψειςωροσκόπιαζώδιαζώδια Δεκεμβρίου