Lifestyle|25.03.2022 16:55

Σασμός: Όσα αποκάλυψε ο σκηνοθέτης της σειράς – Αποχωρεί η Μαρία Πρωτόπαππα;

Newsroom

Ο σκηνοθέτης της δημοφιλούς σειράς «Σασμός», Κώστας Κωστόπουλος, αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν την ηθοποιό, Μαρία Πρωτόπαππα, αλλά και άλλους πρωταγωνιστές να αποχωρούν από το καστ.

«Θα γίνει ένα πέρασμα στον χρόνο, περίπου 1,5 χρόνο. Το τι έχει συμβεί θα το μάθουμε σιγά σιγά. Σε δύο εβδομάδες θα δούμε τη δίκη του Αστέρη τηλεοπτικά. Θα γίνουν και άλλοι φόνοι. Πόσο αγαπημένα πρόσωπα θα είναι θα δούμε. Μπορεί να κατέβουν τα Γιάννενα στην Κρήτη, να ανέβει η Κρήτη στα Γιάννενα», δήλωσε ο σκηνοθέτης στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

Συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά

Όπως υπογράμμισε ο σκηνοθέτης, η σειρά που κέρδισε την αγάπη των τηλεθεατών αναμένεται να επιστρέψει και για δεύτερη χρονιά. «100% θα έχουμε δεύτερη χρονιά στον Σασμό. Είμαστε όλοι και θα είμαστε όλοι. Δεν υπάρχει γεγονός η Μαρία Πρωτόπαππα να είναι σε άλλη σειρά. Η σειρά είναι μία και λέγεται Σασμός. Υπάρχουν πάρα πολύ κακοπροαίρετοι που θέλουν να μην κάνουμε Σασμό. Εμείς θα τον κάνουμε όμως. Είναι ξεκάθαρο. Θα είμαστε εδώ, γιατί εμείς κάνουμε Σασμό», είπε ενώ, όσον αφορά τις εξελίξεις στη σειρά, τόνισε ότι «όταν λέμε ότι ο σασμός είναι συμφιλίωση, εννοούμε ότι συμφιλιώνονται όλοι. Τώρα πόσοι θα είναι ζωντανοί μέχρι εκείνη τη μέρα είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο!».

τηλεοπτική σειράεπεισόδιαΣασμόςΜαρία Πρωτόπαππαειδήσεις τώρα