Lifestyle | 29.03.2022 22:32

Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Ήμουν δεσμευμένη και παράλληλα ανεξάρτητη»

Newsroom

Μία γυναίκα που έχει τραγουδήσει τον έρωτα σε κάθε του διάσταση δεν θα μπορούσε να μη κάνει και ιδιαίτερη αναφορά στις συνεντεύξεις της για «εκείνον». Όπως για παράδειγμα η Ελευθερία Αρβανιτάκη που μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» δίνοντας έμφαση στον έρωτα μέσα από την ανεξαρτησία. Που δεν έχει να κάνει με δεσμεύσεις αλλά με ελευθερία. Όπως, έξαλλου και το όνομά της. Η γνωστή καλλιτέχνης, με την αντισυμβατική στάση ζωής, αναφέρθηκε επίσης στο μεγάλωμα των παιδιών της.

«Δεν φοβήθηκα τη δέσμευση, δεσμεύτηκα δυο φορές, αλλά εγώ ήμουν δεσμευμένη και παράλληλα ήμουν ένας ανεξάρτητος άνθρωπος. Στις μακροχρόνιες σχέσεις μπαίνουμε σε ένα καλούπι, αλλά εκεί η αντισυμβατική μου πλευρά δούλευε μόνη της, είχα την τέχνη μου και τον τρόπο να συμβιώνω. Όταν ήμουν δεσμευμένη και δούλευα έξι βράδια την εβδομάδα, επέστρεφα αργά και περίμενα να ξυπνήσουν τα παιδιά για να τα πάω στο σχολείο. Τους περίμενα να ξυπνήσουν για να τα πάω στο σχολείο αφενός από αγάπη και αφετέρου για να είναι με τη μητέρα τους», είπε αναφορικά με τη δέσμευση.

Στη συνέχεια, η επιτυχημένη ερμηνεύτρια μίλησε για τα παιδιά της: «Πάντα έβρισκα χρόνο για τα παιδιά μου και στις περιοδείες τα έπαιρνα μαζί μου, κάποιες περιοδείες τις κάναμε παρέα. Είμαι καλά που βλέπω τα παιδιά μου να ανθίζουν, έχω πολύ χρόνο για μένα, δεν κλείνω κανένα «βιβλίο» ποτέ, ούτε αυτό της συντροφικότητας. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ένας σύντροφος αλλά το να μοιράζεσαι είναι πολύ σημαντικό πράγμα, "ζωή που δεν μοιράζεται είναι ζωή κλεμμένη"».

Τέλος, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον χρόνο: «Με το χρόνο τα έχουμε καλά μέχρι στιγμής, και γυμναστική κάνω και προσέχω τι και πόσο τρώω». 

Ακολουθεί το βίντεο από την εκπομπή 

Θυμίζουμε πως η sold out παράσταση «Acoustic» με τρεις μόνο μουσικούς, που παρουσιάζεται στο δημοτικό θέατρο Πειραιά, έχει ταξιδέψει ήδη στην Ισπανία και στο Ισραήλ.

Ελευθερία Αρβανιτάκησχέσηπαιδιάσχέσειςειδήσεις τώρασυνέντευξη