Lifestyle|01.11.2018 12:41

Βικτώρια Καρύδα: Η σύζυγος-μοντέλο του δολοφονημένου επιχειρηματία

Newsroom

Η σύζυγος του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονίας από αγνώστους το βράδυ της Τετάρτης 31/10, είναι το μοντέλο Βικτώρια Καρύδα, η οποία συμμετέχει στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ «My Style Rocks».

Η ίδια και ο 46χρονος επιχειρηματίας παντρεύτηκαν το 2016 και απέκτησαν δύο παιδιά. Το μοντέλο είχε αναφερθεί πολλές φορές στον σύζυγό της κατά τη διάρκεια του ριάλιτι, λέγοντας ότι επηρεάζει σημαντικά το στιλ της, ενώ σε παλιότερη συνέντευξη της είχε δηλώσει για το γάμο της: «Ήταν η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που έχω γνωρίσει τον άντρα της ζωής μου και έχουμε δυο υπέροχα παιδάκια».

Βικτώρια Καρύδα

Η Βικτώρια Καρύδα έχει γεννηθεί στην Ουκρανία και ήρθε με την οικογένειά της στην Ελλάδα το 2001. Για δύο χρόνια έμεινε στην Αλεξανδρούπολη. Ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, ενώ έχει σπουδάσει και κομμωτική. Το ενδιαφέρον της για τη μόδα άρχισε από πολύ μικρή ηλικία, θαυμάζοντας τις ενδυματολογικές επιλογές της μητέρας της. Έχει δηλώσει ότι το είδωλό της είναι ο σπουδαίος σχεδιαστής Alexander McQueen και δήλωσε συμμετοχή στο «My Style Rocks Greece» γιατί ήθελε να δείξει το στιλ της και τη φαντασία που διαθέτει. Και το έχει καταφέρει, εντυπωσιάζοντας τους κριτές με τις ιδιαίτερες στιλιστικές της επιλογές, σε κάθε επεισόδιο του ριάλιτι. 

Βικτώρια Καρύδα

Η εντυπωσιακή ξανθιά έχει υπάρξει Μις Τουρισμός 2003, Β' Παγκόσμιος Τουρισμός 2003 και Top Model International και έχει εργαστεί ως μοντέλο σε Ελλάδα, Ιταλία, Ελβετία, Ισραήλ και Γερμανία. Με τον σύζυγό της ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν το 2016 στο εκκλησάκι του Santa Marina στη Μύκονο. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, την ώρα που ο 46χρονος επιχειρηματίας έπεφτε νεκρός, η ξανθιά καλλονή περπατούσε στην πασαρέλα της Athens Xclusive Designers Week. Όταν πληροφορήθηκε από τους άνδρες της προσωπικής φρουράς του συζύγου της τι είχε συμβεί, κατέρρευσε.

Βικτώρια ΚαρύδαMy Style Rocks