Lifestyle|22.04.2022 13:30

Πάσχα 2022: Έλληνες διάσημοι βάφουν κόκκινα αυγά και φτιάχνουν μυρωδάτα τσουρέκια

Newsroom

Οι διακοπές του Πάσχα επιτέλους έφτασαν, με τους περισσότερους διάσημους Έλληνες να έχουν ξεκινήσει ήδη τις εξορμήσεις τους, σε διάφορα νησιά της χώρας, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν αρχίσει τις ετοιμασίες για τα οικογενειακά τραπέζια που θα ακολουθήσουν. Είναι η γιορτή που έχουμε τη μεγαλύτερη ανάγκη να είμαστε κοντά στους δικούς μας ανθρώπους και ν' ανταλλάξουμε ευχές αγάπης και ελπίδας. Τα κόκκινα αυγά, τ'αφράτα κουλούρια και τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγουλάκια και όλα τα έθιμα και οι παραδόσεις του τόπου μας γεμίζουν τις ψυχές μας και γινόμαστε όλοι για λίγο παιδιά. 

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Το μεσημέρι της Πέμπτης (21/4), ο παρουσιαστής του «The Masked Singer» δημοσίευσε, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, ένα στιγμιότυπο με την 13χρονη κόρη του, Αναστασία και τον 11χρονο γιο του, Αλέξανδρο, οι οποίοι κρατούν τα φρεσκοβαμμένα κόκκινα αυγά, τα οποία διαφέρουν πολύ από τα συνηθισμένα, γιατί έχουν πάνω διάφορες ζωγραφιές. «Πάσχα χωρίς τα παραδοσιακά κόκκινα αυγά δε γίνεται… αλλά εμείς βάλαμε την πινελιά μας» έγραψε ο Σάκης Ρουβάς στη λεζάντα της φωτογραφίας. 

Κατερίνα Καραβάτου: Το πρώτο Πάσχα χωρίς τη μητέρα της

Πιστή στα έθιμα και τις παραδόσεις των ημερών, η Κατερίνα Καραβάτου έβαψε τα κόκκινα αυγά, έχοντας στο πλευρό της, την κόρη της, Αέλια και τον γιο της, Αρίωνα. «Αφιερωμένα στη γιαγιά μας που για πρώτη φορά δεν είναι εδώ μαζί μας για να βάψουμε τα αυγά μας, σύμφωνα με τις συμβουλές της. Όμως ήταν σα να είναι εδώ και αυτό ήταν κάτι που νιώσαμε όλοι μας, μικροί και μεγάλοι! Η Αέλια και ο Αρίωνας ήταν οι πιο σπουδαίοι βοηθοί. Απλώς υπέροχοι! Καλή Ανάσταση σ όλους! Εύχομαι όπως την ονειρεύεστε!» έγραψε συγκινημένη η παρουσιάστρια στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram. 

Η Δέσποινα Βανδή έχει ταλέντο στη μαγειρική και κατά καιρούς έχει ενθουσιάσει τους διαδικτυακούς της φίλους με τις συνταγές της. Αυτή τη φορά, η τραγουδίστρια έφτιαξε το… «απόλυτο τσουρέκι», το οποίο κάθε χρόνο γίνεται ανάρπαστο.

«Η καθιερωμένη μας... Χρόνια πολλά ρε παιδιά... Σφίξτε γερά αυτούς που αγαπάτε..» έγραψε η Σίσσυ Χρηστιδου στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Instagram, δείχνοντας στους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους τα βαμμένα κόκκινα αυγά που ετοίμασε.

Κατερίνα Καραβάτουειδήσεις τώραΔέσποινα ΒανδήτσουρέκιΣίσσυ ΧρηστίδουΠάσχακόκκινα αυγάΣάκης Ρουβάς