Lifestyle|11.02.2019 17:09

Casa de Papel: Η νέα «ταινία» της «Τόκιο» αξίζει όσο και το... Νομισματοκοπείο (vid)

Newsroom

Όταν έπαιξε στην πιο δημοφιλή σειρά του Netflix, το La Casa De Papel (περιμένουμε τον τρίτο κύκλο ), απέκτησε ευρύτερη αναγνώριση και έφυγε από τα σύνορα της χώρας της. Η Ούρσουλα Κορμπερό είναι η εκρηκτική καλλίγραμμη «Τόκιο» της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς και είναι αναμφισβήτητα η πιο σέξι Ισπανίδα ηθοποιός της περασμένη χρονιάς.

Τον Οκτώβριο του 2018 ανακοινώθηκε ότι η Ούρσουλα είναι το νέο πρόσωπο του Οίκου Bvlgari, και συγκεκριμένα της συλλογής με τα πανάκριβα συλλεκτικά διαμάντια «Fiorever». Εν μέσω της συμφωνίας για τον τρίτο κύκλο του La Casa De Papel, η Κορμπερό «πέταξε» στο Ντουμπάι για να γιορτάσει σε πολυτελές αφιερωματικό πάρτι το νέο της επιχειρηματικό βήμα. Φωτογράφος της καμπάνιας ο Μάριο Σορέντι και τα γυρίσματα της διαφημιστικής «ταινίας» έγιναν στη Ρώμη.

Ο Ιταλικός οίκος Bvlgari αντλεί έμπνευση από την Αρχαία Ρώμη. Μάλιστα, η νέα Floral Diamond συλλογή κοσμημάτων του πολυτελούς οίκου ονομάζεται «Fiorever», από την λέξη «fiore», που σημαίνει λουλούδι στα Ιταλικά και το «forever». Δείτε το βίντεο για την καμπάνια, στην οποία η Ούρσουλα είχε την ευκαιρία να φορέσει κοσμήματα εκατομμυρίων ευρώ:

T
T

Δείτε και το τρέιλερ της τρίτης σεζόν του La Casa De Papel:

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

La casa de papelΟύρσουλα ΚορμπερόNetflix