Lifestyle|07.07.2022 14:34

Sarah Jessica Parker: «Δεν είναι “ηρωικό” το να έχεις γκρίζα μαλλιά» - Τι είπε για τις πλαστικές επεμβάσεις

Newsroom

Όλο και περισσότερες γυναίκες από τον χώρο του θεάματος αφήνουν τα μαλλιά τους στο φυσικό τους χρώμα, από τη Helen Mirren και την Andie MacDowell μέχρι τη Sarah Jessica Parker, και άλλοτε χαιρετίζονται για την «τόλμη» και την γενναιότητά τους ή κατακρίνονται, από ορισμένους, ότι έχουν αφήσει τον εαυτό τους.

Η Sarah Jessica Parker, σε συνέντευξή της προσπάθησε να επαναφέρει το ζήτημα στις αληθινές διαστάσεις του, απαντώντας ότι δεν πρόκειται για καμία σπουδαία πράξη ηρωισμού. Σχολιάζοντας τις λευκές ρίζες της, διευκρίνισε ότι δεν προσπαθεί να κάνει κάποιο τολμηρό statement, απλά «δεν μπορώ να ξοδεύω χρόνο βάφοντάς τις κάθε δύο εβδομάδες. Όχι, είναι πάρα πολύ».

Η πρωταγωνίστρια των «Sex and the city», «And Just Like That…» πρόσθεσε ότι «για μήνες συζητούσαν πόσο γενναία είμαι που άφησα τα μαλλιά μου να γκριζάρουν. Ήμουν σε φάση, ελάτε τώρα, χειροκροτήστε κάποιον άλλο για το θάρρος του, επειδή έκανε κάτι!».

Η συνεργασία με την RoC

Η Parker συνεργάστηκε πρόσφατα με τo brand περιποίησης δέρματος RoC για μια σειρά προς όφελος του SeekHer, ένα ίδρυμα που «γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ των δύο φύλων στην ψυχική υγεία μέσω της υπεράσπισης, της έρευνας και της υποστήριξης κοινοτήτων που καθοδηγούνται από γυναίκες», μια πρωτοβουλία που, όπως είπε η ηθοποιός, «υποστηρίζει την υιοθέτηση μιας αισιόδοξης προοπτικής των γυναικών για το μέλλον».

 

Η ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στις πλαστικές επεμβάσεις που δίνουν τη δυνατότητα να γυρίσει λίγο πίσω  ο χρόνος, αλλά σε όλους θα φανούν αργά η γρήγορα τα σημάδια του. «Δεν θα σκάσω. Όταν βγαίνω έξω, θέλω να νιώθω καλά, σύμφωνα με τα δικά μου στάνταρ. Δεν μπορώ να σας πω ποια είναι ακριβώς αυτά τα στάνταρ. Είναι η αίσθηση ότι είσαι ο εαυτός σου, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Έχω ματαιοδοξία, απλά δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το τι πιστεύει ο καθένας».

«Να σταματήσω να γερνάω;»

Η πρωταγωνίστρια του Sex and the city χρησιμοποιεί καλλυντικά προϊόντα και βαφές, απλά θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνεται πρώτη είδηση. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του ew.com, η ίδια τονίζει ότι θεωρούμε είδηση μόνο τις γυναίκες με γκρίζα μαλλιά και όχι τους άντρες. «Υπάρχουν τόσα σχόλια μισογυνισμού ως απάντηση σε εμάς που δεν θα γίνονταν ποτέ για έναν άνδρα», δήλωσε η ίδια.

«Γκρίζα μαλλιά, γκρίζα μαλλιά,γκρίζα μαλλιά. Έχει γκρίζα μαλλιά; Κάθομαι με τον Andy Cohen και έχει ένα ολόκληρο κεφάλι με γκρίζα μαλλιά και είναι εξαίσιος. Γιατί είναι εντάξει γι' αυτόν; Δεν ξέρω τι να πω στους ανθρώπους! Ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλοι έχουν κάτι να πουν. "Έχει πάρα πολλές ρυτίδες, δεν έχει αρκετές ρυτίδες". Είναι σχεδόν σαν να μην θέλουν οι άνθρωποι να είμαστε απολύτως εντάξει με αυτό που είμαστε, σαν να τους αρέσει σχεδόν να μας πονάει αυτό που είμαστε σήμερα, είτε επιλέγουμε να γερνάμε φυσικά και να μην δείχνουμε τέλειοι, είτε αν κάνεις κάτι που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Ξέρω πώς είμαι. Δεν έχω καμία επιλογή. Τι θα κάνω γι' αυτό; Να σταματήσω να γερνάω; Να εξαφανιστώ;», είπε χαρακτηριστικά.

 

«Όλοι χρειαζόμαστε αντιπερισπασμούς από τις τραγικές, αδιανόητες ειδήσεις», παραδέχεται και προσθέτει: «Όμως χρειαζόμαστε αυτούς τους συγκεκριμένους αντιπερισπασμούς; Ή μήπως θα ήταν καλύτερο να διαβάσουμε ένα βιβλίο, να λύσουμε ένα σταυρόλεξο, να μιλήσουμε σε κάποιον φίλο. Νομίζω ότι υπάρχουν και καλύτερες επιλογές».

«Πρέπει επίσης να επαναπροσδιορίσουμε την έννοια της ομορφιάς. Σύμφωνοι, η φροντίδα της επιδερμίδας μας αποτελεί κομμάτι της. Αλλά αυτό που θα μας γοητεύσει περισσότερο είναι κάποιος που θα μας μιλήσει για ένα βιβλίο που του άρεσε ή για ένα χωριό που επισκέφτηκε. Συναντώ συχνά γυναίκες που σκέφτομαι ότι είναι όμορφες. Θα μπορούσα να τις κοιτάζω για πάντα. Αλλά, ειλικρινά, αυτό δεν έχει να κάνει με το αν είναι 18 ή 78 ετών».

Όλες οι ειδήσεις

Ραγδαίες εξελίξεις στη Βρετανία: Παραιτείται τις επόμενες ώρες ο Μπόρις Τζόνσον

Σκιάθος: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που η τουρμπίνα αεροπλάνου εκτοξεύει την τουρίστρια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Βροχές καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας από Παρασκευή

Rihanna: Η τραγουδίστρια είναι και επίσημα η νεότερη δισεκατομμυριούχος στο Forbes

ηθοποιόςSex and the CityΣάρα Τζέσικα ΠάρκερAnd Just Like Thatειδήσεις τώρα