Lifestyle|13.07.2022 08:00

Τα ζώδια σήμερα 13 Ιουλίου: Ταύροι, η μέρα δεν αποκλείεται να φέρει κυκλοθυμία ή νευρικότητα

Newsroom

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Αιγόκερου και μας καλεί να παραδειγματιστούμε από παρελθοντικές καταστάσεις, ενώ απαραίτητο θα είναι στις επιδιώξεις και στις ενέργειες να υπάρχει σύνεση. Στον επαγγελματικό τομέα οι μεθοδικές ενέργειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, θα υπάρξουν ανοίγματα για άνοδο όμως θα πρέπει να αξιοποιηθούν με τρόπο σκεπτόμενο και όχι παρορμητικό.

Τα βήματα θα πρέπει να είναι συντονισμένα, στην περίπτωση που γίνει ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών απαραίτητο θα είναι να επεξεργαστούν πολύ καλά οι πληροφορίες και τα δεδομένα. Σοβαρές και ώριμες θα είναι οι βλέψεις τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική ζωή. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν και να πάρουν από κοινού αποφάσεις για την μελλοντική τους εξέλιξη.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι μία όψη που θα βοηθήσει στη πειθαρχία και στην αυτοσυγκράτηση, οι ενέργειες θα είναι πολύ καλά σκεπτόμενες. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης, δεν αποκλείεται να ακουστούν προτάσεις και να προκύψουν νέες συνεργασίες που θα έχουν τη δυνατότητα να καταλήξουν σε εποικοδομητικό αποτέλεσμα.

Στον αισθηματικό τομέα στην περίπτωση που γίνουν καινούργιες γνωριμίες ανοιχτή θα είναι η προοπτική για σταθερή σχέση. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην σταθεροποίηση, στην εξασφάλιση και στην συναισθηματική ισορροπία. Οι ενέργειες θα είναι συγκρατημένες, οι βλέψεις θα είναι σοβαρές και όχι παρορμητικές ή επιφανειακές.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει εσωτερική σύγκρουση που θα φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες. Παράλληλα όμως το απόγευμα δημιουργεί τις κατάλληλες διεξόδους για αισιοδοξία που θα βοηθήσουν να ξεπεραστούν πιθανές εντάσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι πιθανό να υπάρξουν διαφωνίες σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργήσουν έντονη αναστάτωση και εκνευρισμό. Φρόντισε να αποφύγεις πιθανές συγκρούσεις και επικεντρώσου στα θετικά που μπορεί να υπάρχουν. Είναι πιθανό να είσαι έντονα εκνευρισμένος και δεν μπορείς να τα εντοπίσεις.

Ο Κριός στα αισθηματικά:

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι το ταίρι σου δεν σε καταλαβαίνει, προσπάθησε να δεις τη θετική πλευρά της ζωής με ρεαλιστικούς όρους καθώς μπορεί εσύ να μην έχεις καταλήξει τι πραγματικά θέλεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέο πρόσωπο που θα δείξει ενδιαφέρον για εσένα, είναι σημαντικό να μην απογοητευτείς νιώθοντας ότι δεν είναι αυτό που σου ταιριάζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα δεν αποκλείεται να φέρει κυκλοθυμία ή νευρικότητα κυρίως στο οικογενειακό περιβάλλον. Παράλληλα όμως το απόγευμα σε βοηθάνε και περάσεις την οποία ένταση και να δεις με θετική μάτια πιθανές διαφωνίες που σε έχουν αναστατώσει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι οι συνεργάτες του δεν αντιλαμβάνονται πραγματικά τι θέλεις από αυτούς, όμως είναι σημαντικό και εσύ ο ίδιος να κατασταλάξεις σε αυτά που τελικά σε ικανοποιούν και μπορούν να σε ευχαριστήσουν στην επαγγελματική σου ζωή. Βλέποντας με αισιοδοξία τις οποίες καταστάσεις βιώνεις μπορείς να τις ξεπεράσεις αναίμακτα.

Ο Ταύρος στα αισθηματικά:

Μην επιτρέψεις σε ότι σε ανησυχεί να επηρεάσει τη σχέση σου, φρόντισε να είσαι διαλλακτικός και δείξε κατανόηση στο ταίρι σου, αυτό θα είναι αρκετό για να μην υπάρξουν εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα, μην αφήσεις την εσωτερική αναστάτωση που έχεις να επηρεάσει τις εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, η μέρα σε βοηθά να αντιληφθείς ρεαλιστικά τι είναι αυτό που σε πονάει από το παρελθόν προσπαθώντας να δώσεις λύσεις που θα σε ανακουφίσουν. Το απόγευμα βγαίνεις από την εσωστρέφεια καθώς διεκδικείς να έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο περιβάλλον που κινείσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα αφήνοντας πίσω οποίες εκκρεμότητες στο δημιουργούσαν άγχος. Μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου δείχνοντας με δυναμισμό και αποφασιστικότητα τι θέλεις πραγματικά στα επαγγελματικά σου.

Ο Δίδυμος στα αισθηματικά:

Είναι σημαντικό για εσένα να εκδηλώσεις συναισθήματα και ανάγκες που μπορεί να έχεις ευελπιστώντας ότι θα γίνεις αντιληπτός από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η έντονη κοινωνική ζωή και η εξωστρέφεια σου μπορούν να φέρουν κοντά σου νέα πρόσωπα που θα δείξουν άμεσα ενδιαφέρον για εσένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα δεν αποκλείεται να προκαλέσει αναστάτωση λόγω ανασφαλειών που θα επηρεάσει τις φιλικές σου σχέσεις. Παράλληλα όμως το βράδυ σε βοηθά να βρεις την θετική διάθεση και την κατανόηση απέναντι στους άλλους για να ξεπεράσεις τις όποιες εντάσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κόντρες μπορεί να προκύψουν στον επαγγελματικό χώρο καθώς νιώθεις ότι τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι δεν αντιλαμβάνονται τι πραγματικά σκέφτεσαι και πώς θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου. Άφησε στην άκρη τις οποίες διαφωνίες και επικεντρώσου έχοντας αισιοδοξία στα θετικά σημεία των συνεργατών σου.

Ο Καρκίνος στα αισθηματικά:

Καλά θα κάνεις να προσέξεις καθώς το έλλειμμα αυτοπεποίθηση μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις δεν χρειάζονται στη σχέση σου, απελευθερώσου από ότι σε φοβίζει. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να υπάρξει μέσα από τον κοινωνικό περίγυρο, οι αρχικές ανασφάλειες μπορούν να ξεπεραστούν με ευκολία.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, αυξάνονται κατακόρυφα οι υποχρεώσεις στην επαγγελματική στέγη, κάτι που μπορεί να σου δημιουργεί άγχος. Το πρωί σε βοηθά να ξεφύγεις από την ένταση και να κλείσεις υποθέσεις θα μπορούν να σου αποδώσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δείχνεις να έχεις την κατανόηση που χρειάζεται για να αντιληφθείς και να δικαιολογήσεις συμπεριφορές που μπορεί να σε εκνευρίζουν στον επαγγελματικό χώρο. Προχώρησε ακάθεκτος τις υποχρεώσεις σου και να είσαι βέβαιος ότι πολλοί θα αναγνωρίσουν τον τρόπο διαχείρισης που έχεις επιλέξει.

Ο Λέων στα αισθηματικά:

Πιθανό είναι να υπάρξουν κοινωνικές εκδηλώσεις που χρειάζεται να παρευρεθείς, φρόντισε να έχεις το ταίρι σου δίπλα για να περάσετε μοναδικά μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα πρόσωπο που να απογειώσει τον συναισθηματισμό και την τρυφερότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να διασκεδάσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που έχεις να δεις καιρό. Το πρωί σε βοηθά να δρομολογήσεις σχέδια σε σχέση με στόχους και φιλοδοξίες που έχεις ή με την εκπαίδευση που θα σε απασχολήσει έντονα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Εντυπωσιάζεις τους πάντες στον επαγγελματικό χώρο που κινείσαι καθώς καμία δυσκολία δεν μπορεί να σε πτοήσει και αυτό λειτουργεί ευεργετικά και στους γύρω σου. Συνέχισε με πάθος και θετική μάτια να αντιμετωπίζεις επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά σε αυτά που θέλεις να πετύχεις.

Ο Παρθένος στα αισθηματικά:

Η αισιοδοξία και η θετική διάθεση θα βοηθήσει η σχέση σου και θα δώσει μοναδικές στιγμές χαράς και ζεστασιάς για εσένα και το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου που θα σε βοηθήσουν να αξιολογήσεις τους στόχους σου και τα μελλοντικά όνειρα που έχεις.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα ενισχύει τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν προβλήματα σε οικονομικές του υποθέσεις. Παράλληλα όμως το απόγευμα σε βοηθά να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει με επιτυχία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν θα διστάσει να συγκρουστεί με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε οικονομικό επίπεδο θεωρώντας ότι δεν είναι δίκαιοι μαζί σου. Είναι σημαντικό να εντοπίσεις ότι αυτό προέρχεται από προσωπικές αμφιβολίες και να το αφήσεις πίσω σου καθώς οι εξελίξεις μπορεί να σε ικανοποιήσουν απόλυτα.

Ο Ζυγός στα αισθηματικά:

Μπορεί να αμφιβάλλεις ότι ταιριάζεις με το ταίρι σου, σκέψου ψύχραιμα και λογικά και θα δεις ότι οι προσωπικές σου ανησυχίες είναι αυτές που δημιουργούν ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο, μην αφήσεις την καχυποψία να κυριαρχήσει και να χαλάσει κάτι όμορφο που μπορεί να ξεκινήσει στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, οι καθημερινές υποχρεώσεις είναι αυτές που μπορεί να σε φορτίζουν και να σε οδηγούν στο να αγχωθείς επηρεάζοντας την ψυχολογία σου. Είναι βέβαιο ότι μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι αναλάβεις για αυτό φρόντισε να αφήσεις την γκρίνια στην άκρη γιατί αυτή είναι που θα παίξει αρνητικό ρόλο στις σχέσεις με τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η δουλειά είναι αυτό που σε προβληματίζει και μπορεί η ένταση των ημερών να σε αγχώνει ιδιαίτερα. Είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι ανατροπές μπορεί να υπάρξουν στις συνεργασίες σου, κάτι που θα πρέπει να το διαχειριστείς με ψυχραιμία καθώς έρχονται για να ανοίξουν νέους δρόμους. Άλλωστε δεν είναι κάτι που δεν έχεις εντοπίσει, πιθανά αρνείσαι να το αποδεχτείς.

Ο Σκορπιός στα αισθηματικά:

Επιμένοντας να βλέπεις τις λεπτομέρειες στη σχέση σου που πιθανά σε εκνευρίζουν ρισκάρεις να χάσεις πραγματικά όμορφες στιγμές με το ταίρι σου μη αντιλαμβανόμενος ότι πραγματικά σου προσφέρει. Ο αδέσμευτος πιθανό είναι να αφήσει τον εκνευρισμό να κυριαρχήσει επιλέγοντας να απομακρυνθείς και να εγκλωβιστείς στις σκέψεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, μην εγκλωβίζεσαι σε καθημερινές δουλειές που μπορεί να σου δημιουργούν εκνευρισμό καθώς φαίνεται ότι μπορεί να σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις με τους γύρω σου. Επικεντρώσου στο να ασχοληθείς με την φυσική σου κατάσταση που θα σε γεμίσει ενέργεια και καλή διάθεση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να σε εμποδίσει στη δουλειά σου στο να βρεις τις απαιτούμενες λύσεις σε ότι έχεις αναλάβει. Παρ’ όλες τις δύσκολες καταστάσεις έχεις την ευκαιρία να δείξεις την εργατικότητα και την υπευθυνότητα που σε διέπουν και αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

Ο Τοξότης στα αισθηματικά:

Η καλή επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να λυθούν ζητήματα που είναι μικρά και μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου. Αυτό θα λειτουργήσει απελευθερωτικά για την διάθεσή σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με ότι μπορεί να σε έχει απασχολήσει τον προηγούμενο καιρό αφήνοντας στην άκρη το φλερτ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, στρέφεις την προσοχή σου σε οικογενειακό επίπεδο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στους δικούς σου ανθρώπους. Έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τις στιγμές μαζί τους αφήνοντας στην άκρη τις όποιες υποχρεώσεις σε εμπόδισαν παλιότερα να εκτιμήσεις τον χρόνο που έχανες μακριά τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εκκρεμότητες σε θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να προκύψουν καθώς φαίνεται να έχουν κολλήσει και η εξέλιξη αυτή να σε δυσαρεστεί. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να αφήσεις την κυκλοθυμία μακριά από την συμπεριφορά σου προσπαθώντας να σκεφτείς λογικά πώς θα κινηθείς για να μην χάσεις ευκαιρίες.

Ο Αιγόκερως στα αισθηματικά:

Μπορείς να δημιουργήσεις έντονα ρομαντική ατμόσφαιρα στον χώρο σου όπου θα απολαύσεις την παρέα του συντρόφου σου και θα βιώσεις έντονες στιγμές μαζί του. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικεντρωθείς σε καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να μην αφήνουν περιθώρια για νέες καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα εντείνει τον εσώτερο εκνευρισμό και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε σχέσεις και οικογένεια. Παράλληλα όμως το απόγευμα λειτουργεί βοηθητικά για να ξεπεράσεις ανασφάλειες και απωθημένα και να αφήσεις πίσω σου ότι σε εκνευρίζει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν σε επαγγελματικό επίπεδο κυρίως οφείλονται στην ένταση που κρύβεις μέσα σου και σε πιθανή κυκλοθυμία που με ευκολία εκδηλώνει στους άλλους. Φρόντισε να βρεις το κέντρο του εαυτού σου γιατί αυτό θα λειτουργήσει απελευθερωτικά και θα βοηθήσει να ξεπεράσεις τις οποίες αντιπαραθέσεις.

Ο Υδροχόος στα αισθηματικά:

Είναι σημαντικό να δείξεις στον άνθρωπό σου ποια σημεία τη σχέση σας δεν σου ταιριάζουν, απέφυγε όμως να το κάνεις με τη νευρικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο καθώς ζητήματα του παρελθόντος μπορεί ακόμα να σε επηρεάζουν, προσπάθησε να βρεις τη δύναμη να τα ξεπεράσεις.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς καθώς οι αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται με βία στο μυαλό σου. Το απόγευμα σε βοηθάει να ξεφύγεις από τη μελαγχολία και να πατήσεις γερά στα πόδια σου βρίσκοντας την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν και μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος καθώς βρίσκεις την υπομονή και την επιμονή που χρειάζονται για να δώσεις λύσεις. Προσπάθησε να ξεφύγεις από τον συναισθηματισμό και να λειτουργήσεις απόλυτα ρεαλιστικά ώστε να έχεις το ανάλογο κέρδος που σου αξίζει.

Ο Ιχθύς στα αισθηματικά:

Είναι απαραίτητο να αφήσεις πίσω ότι σε πονάει και μπορεί να πληγώνει τη σχέση σου, απόλαυσε στιγμές χαράς και πάθους με το ταίρι σου που θα σε ηρεμήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων μπορεί να σε επηρεάσουν αρχικά, όμως θα βρεις τον εαυτό σου και θα διεκδικήσεις το καλύτερο για εσένα.

ζώδιαζώδια Ιουλίουειδήσεις τώρααστρολογικές προβλέψειςωροσκόπιαζωδιακές προβλέψεις