Lifestyle|19.07.2022 13:54

Nicole Kidman: Για διακοπές στη χώρα μας σε μυστική τοποθεσία με τιρκουάζ νερά - «Σε ευχαριστώ, όμορφη Ελλάδα»

Newsroom

Μετά την πρώτη της εμφάνιση στην πασαρέλα για το show του οίκου μόδας Balenciaga στο Παρίσι, η δημοφιλής ηθοποιός Nicole Kidman ταξίδεψε για διακοπές στην Ελλάδα, από όπου έκανε μια ανάρτηση, από αδιευκρίνιστη, τοποθεσία, με μια φωτογραφία.

Η ηθοποιός απολαμβάνει την θάλασσα, ενώ στο βάθος διακρίνεται μια χαρακτηριστικά ελληνική ακτή, χωρίς, ωστόσο, να μας αποκαλύπτει πού ακριβώς βρίσκεται. Στη λεζάντα γράφει: «Σε ευχαριστώ, όμορφη Ελλάδα»με την ίδια να επιπλέει σε τιρκουάζ νερά με φόντο τα βράχια που καλύπτονται από άγρια βλάστηση. 

 

Πρόσφατα έκανε το γύρο του διαδικτύου η φωτογραφία της από το show του Balenciaga στο Παρίσι, με την ηθοποιό να φοράει μια ασημί τουαλέτα του οίκου με ατελείωτη ουρά και μαύρα μακριά γάντια. Η ίδια ωστόσο επέλεξε να μοιραστεί στο λογαριασμό της στο Instagram και μια σειρά από λιγότερο αναγνωρίσιμα στιγμιότυπα, από τα παρασκήνια της επίδειξης, με τις Kim Kardashian, Dua Lipa, Naomi Campbell, αλλά και με τον αγαπημένο της, Keith Urban, σε μια τρυφερή αγκαλιά. 

Η βραδιά στο Παρίσι συνεχίστηκε και μετά το show και κατέληξε με την ηθοποιό να ποζάρει στο κρεβάτι με μια απαστράπτουσα μίνι τουαλέτα καλυμμένη με παγιέτες, σε εμβρυακή στάση που αναδεικνύει τη μαύρη δραματική τούλινη ουρά του φορέματος.

 

 

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

διακοπέςΝικόλ Κίντμανηθοποιόςθάλασσαειδήσεις τώρα