Lifestyle|10.08.2022 18:26

Άκης Πετρετζίκης: Σε στιγμές χαλάρωσης με την εγκυμονούσα σύζυγο και τον γιο τους

Newsroom

Στιγμές χαλάρωσης για τον Άκη Πετρετζίκη που περνάει όμορφες στιγμές με τη σύζυγό του και τον γιο τους, Αχιλλέα. Συγκεκριμένα, ο σεφ και επιχειρηματίας δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες στα social media που απεικονίζουν τον ίδιο να περνάει ευχάριστες στιγμές σε μία πισίνα με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και το παιδί τους.

Σε άλλο στιγμιότυπο, μας δείχνει τον μικρό Αχιλλέα σε… κοντινό πλάνο και στην τρίτη μπαμπάς και γιος επέλεξαν το ίδιο μαγιό για το μπάνιο τους. «Splats splouts! σε λίγες μέρες ο Αχιλλεάκος μας θα έχει παρεούλα… για να δούμε λιονταρίνα ή παρθένος θα είναι η μικρούλα;» έγραψε στη λεζάντα, με τους διαδικτυακούς του φίλους να του εύχονται τα καλύτερα. 

 

Η όμορφη νύφη με τα sneakers

Θυμίζουμε πως ο Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του, τρεις περίπου μήνες μετά τον ερχομό του γιου τους, παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο σε κτήμα στο Κορωπί, έχοντας δίπλα τους συγγενείς και αγαπημένους φίλους και στη συνέχεια βάφτισαν τον γιο τους.

Το μέρος και η ώρα που θα γινόταν η τελετή μέχρι και την τελευταία στιγμή παρέμενε επτασφράγιστο μυστικό, καθώς το ζευγάρι κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, ο ίδιος ο Άκης ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram από το μυστήριο αλλά και τη γαμήλια δεξίωση δίνοντας στο κοινό του μια γεύση από τη σημαντική αυτή ημέρα στη ζωή του.

«27/9/2021. Η μέρα του γάμου μας με την Κωνσταντίνα και η βάφτιση του Αχιλλεάκου μας! Δε πίστευα ποτέ πως θα νιώσω τόση ευτυχία! Το πώς περάσαμε δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια αλλά νομίζω πως μπορείτε να το καταλάβετε από τις φωτογραφίες! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές!» έγραψε στην ανάρτησή του. 

 

Η αιθέρια και πανέμορφη νύφη είχε επιλέξει να φορέσει ένα απλό ρομαντικό νυφικό με δαντέλα, το οποίο ήταν κλειστό στο λαιμό της και είχε ανοιχτή πλάτη. Παράλληλα, είχε αφήσει κάτω τα μακριά καστανά μαλλιά της και είχε φορέσει πέπλο, το οποίο αφαίρεσε στη δεξίωση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

instagramέγκυοςειδήσεις τώραΆκης Πετρετζίκηςκαλοκαίρι